Tulosten siirto MS Officeen

Halutut tulokset on mahdollista siirtää MS Office Wordiin ja Powerpointiin kahdella tavalla.

Yksittäisen analyysin siirto

Yksittäisen analyysin siirto onnistuu helposti klikkaamalla analyysin oikealta puolelta Word– tai PowerPoint-painiketta.

Joissakin tutkimuksissa analyysi voidaan siirtää helposti taulukkomuotoon klikkaamalla analyysikuvan, -taulukon tai avointen palautteiden alapuolelta Taulukkomuodossa. Tulokset on mahdollista siirtää myös Exceliin csv-tiedostona klikkaamalla CSV-muodossa. Jos toivot kyseistä ominaisuutta tutkimukseesi, olethan yhteydessä yhteyshenkilöösi Innolinkillä.

Usean analyysin siirto

Jos haluat siirtää useamman analyysin kerralla, valitse analyysipuusta Siirrä MS Officeen. Sivun keskelle aukeaa taulukko, josta voit valita siirrettävät tulokset.

Valitse ensiksi, missä muodossa haluat ladata raportin: vaihtoehdot ovat Word (.docx) ja Powerpoint (.pptx).  Jos olet tehnyt aineistoon rajauksia, voit rastittaa Rajaustekstit, jolloin raportissa on näkyvillä valitut rajaukset.

Seuraavaksi voit valita siirrettävät tulokset. Taulukon ensimmäisestä sarakkeesta voit valita halutut analyysit rastittamalla valintaruudun. Toisessa sarakkeessa on analyysikuvan nimi ja kolmannessa sarakkeessa analyysin kaaviolaji ja esitystapa. Jos haluat siirtää kaikki tulokset, paina vasemman yläreunan laatikosta.

Lopuksi voit ladata MS Office -raportin painamalla Lataa raportti sivun alalaidasta.

Tulosten siirto rajattuna

Voit siirtää tulokset MS Officeen myös rajattuna, eli jos haluat tarkastella esimerkiksi vain tietyn yksikön tuloksia, rajaa ensin koko aineisto kyseiseen yksikköön ja siirrä tulokset tämän jälkeen haluamaasi raporttimuotoon. Lue lisää aineiston rajaamisesta. Kun olet rajannut koko aineiston, valitse Siirrä MS Officeen ja noudata edellä kuvattuja ohjeita.