Autamme sinua tekemään parempia päätöksiä

 

Innolink Research Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen tutkimuksiin erikoistunut konsulttiyhtiö. Nykyään olemme osa Innolink-konsernia, jonka palveluihin kuuluvat tutkimuspalveluiden ohella myös henkilöstöpalvelut.

Yhteistyömme asiakkaidemme kanssa perustuu pitkäaikaiseen kumppanuuteen, tarpeiden ja liiketoiminnan tuntemukseen sekä ketterään toimintatapaan. Teemme vuosittain yli 500 tutkimusta ja asiakaskuntaamme kuuluu 40 Suomen sadasta suurimmasta yrityksestä.  Lisäksi teemme yhteistyötä merkittävien julkisen sektorin organisaatioiden kanssa.

Tutkimuskumppanina autamme ratkaisemaan liiketoimintasi kannalta keskeisiä tarpeita. Otamme jo tutkimusprosessin alussa keskiöön organisaationne liiketoiminnalliset tavoitteet ja sen, mitä tutkimuksella halutaan saavuttaa. Käymme tutkimuksen tulokset ja johtopäätökset yhdessä läpi ja neuvomme, mihin niissä erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota. Lisäksi annamme aina suositukset siitä, mitä tulosten perusteella kannattaa tehdä ja miten kehittää liiketoimintaa.

 

Tutkimuskumppanina varmistamme aina, että  

  • Tutkimus vastaa organisaatiosi tarpeisiin sekä tavoitteisiin
  • Valitulla tutkimustavalla saadaan valideja tuloksia 
  • Tuloksista nostetaan esille olennaiset löydökset
  • Tutkittu tieto tuodaan osaksi organisaation toimintaa ja päätöksen tekoa. 

 

Laaja tutkimusosaaminen ja edelläkävijätyökalut varmistavat korkean laadun

Keräämme, käsittelemme ja analysoimme asiakasyritystemme tietoa valtavia määriä, ja meille on vuosien saatossa muodostunut vahva ymmärrys siitä, millainen data ja tieto auttaa organisaatioita tekemään tiedon pohjalta kasvua edistäviä päätöksiä.

Tutkimuksen toteuttaminen vaatii myös monenlaista erityisosaamista. Kanssamme saat käyttöösi kokonaisen tiimin asiantuntijoita, jotka varmistavat tutkimuksesi onnistumisen jokaisella osa-alueella. Käytettävissämme on myös kattava määrä menetelmiä ja ohjelmistoja kuhunkin tutkimustarpeeseen. Pystymme yhdistämään joustavasti kvantitatiivisen ja laadullisen tutkimuksen ulottuvuuksia projektien sisällä sekä rikastuttamaan kokemuspohjaista tietoa liiketoimintadatalla.

 

Asiantuntijamme

Innolinkin henkilöstö koostuu tiedolla johtamisen asiantuntijoista. Teemme yhdessä töitä helpottaakseen asiakkaidemme johtamisen arkea. Innolinkin tavoitteena on kasvaa vahvasti, määrätietoisesti ja kannattavasi Suomessa ja kansainvälisesti. Kaiken toimintamme fokuksena on kumppanuus ja menestys.

Lue lisää

Tule meille töihin

Uskomme rentoon ja avoimeen yhteistyöhön, jossa töitä tehdään toisiamme arvostaen ja kannustaen. Mielekäs työ, joka antaa onnistumisen tunteita, kasvumahdollisuuksia sekä oikeudenmukaiseksi koettu palkitsemisjärjestelmä, motivoi ja innostaa meitä. Henkilöstömme tyytyväisyys näkyy myös positiivisessa asiakaskokemuksessa.

Lue lisää

Innolinkin asiakastutkimus 2023

Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

Innolink toteutti vuoden 2023 päätteeksi asiakastutkimuksen, jonka tavoitteena oli mitata asiakkaiden tyytyväisyyden tasoa sekä tulevaisuuden tarpeita. Kyselyn kohdehenkilöt vastaavat organisaatiossaan asiakaskokemuksesta, kehittämisestä, markkinoinnista ja myynnistä.

Tuloksista nähdään, että Innolink on onnistunut vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin erinomaisesti. Suurin osa asiakkaista on hakenut yhteistyöllä apua erityisesti asiakaskokemuksen ja asiakassuhteiden kehittämiseen.

Lue lisää

Luota tutkimustietoon, innolink tutkimuskumppanina

Luota tutkittuun tietoon – opas tutkimuksen toteuttamiseen

Onnistuneen johtamisen tueksi on aina tarvittu tietoa. Ajantasainen tieto mahdollistaa oikeiden päätösten teon, toiminnan tuloksellisuuden ja menestyksen myös tulevaisuudessa.

Kokenut tutkimuskumppani hahmottaa organisaation johdon konkreettisista ja seurattavista tavoitteista omalle työlleen suunnan: mitä tietoa tarvitaan, miten se kannattaa kerätä  ja miten tavoitteisiin pääsyä tulee seurata.

LATAA OPAS

Arvomme ohjaavat toimintaamme

YHDESSÄ. Työskentelemme yhtenä Innolinkkinä asiakkaidemme ja kumppaneidemme parhaaksi.

ROHKEASTI. Tunnemme asiakkaiden tarpeet ja kerromme rohkeasti näkemyksemme tuottaaksemme asiakkaille parasta ja vaikuttavinta palvelua.

KETTERÄSTI. Olemme asiakaslähtöinen ja ketterä kumppani, jonka kanssa yhteistyö on helppoa, nopeaa ja vaivatonta.

 

Tiedolla johtaminen on menestystekijä asiakkaillemme

Yhteistyö asiakkaidemme kanssa perustuu pitkäaikaiseen kumppanuuteen, tarpeiden ja liiketoiminnan tuntemukseen sekä ketterään toimintatapaan. Asiakaskuntaamme kuuluu 40 Suomen sadasta suurimmasta yrityksestä.  Lisäksi teemme yhteistyötä merkittävien julkisen sektorin organisaatioiden kanssa. 

TUTUSTU ASIAKASTARINOIHIMME