Työn ja tekijän kohtauspaikka

Löydämme oikeat ihmiset, oikeista syistä, oikeisiin tehtäviin.

 

Olemme töissä läsnä ja tunteella, emme vain paikalla.

Työnhakijalle

Verkostojemme kautta työllistyy vuosittain tuhansia henkilöitä pitkiin määräaikaisiin tai toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Haluamme löytää sinullekin kokemustasi ja koulutustasi vastaavia mielekkäitä työtehtäviä. Teemme työnhakijakokemuksesta mahdollisimman sujuvan. Henkilökohtaiset yhteyshenkilöt hoitavat asioitasi luotettavasti ja ammattitaidolla. Haluamme auttaa sinua löytämään oman paikkasi!

Avoimet työpaikat

Lue lisää

Työnantajalle

Innolink Staff Henkilöstöpalvelut on toiminut työntekijöiden ja yritysten luotettavana matchmakerina jo vuodesta 2009. Kauttamme työllistyy vuosittain tuhansia työntekijöitä – arvojemme mukaisesti yhdessä, rohkeasti ja ketterästi. Huolehdimme puolestasi henkilöstövolyymin optimoinnista tarkoituksenmukaisin keinoin. Ammattitaitomme tukena on vuosien mittaan karttunut ihmisymmärrys ja laaja yhteistyöverkosto. Haluamme olla osa myös Sinun menestystarinaasi!

Lue lisää

Jo 10 vuotta liike-elämää

Joukkueurheilusta saadut opit tiimien dynamiikasta ja yhteishengestä ovat suoraan ammennettavissa työelämään. Yrityksen kasvu muodostuu henkilöstön halusta tehdä tiimityötä ja menestyä. Itsensä haastaminen sparraa koko työyhteisöä parempaan tekemiseen. Jokaisen arvostus, motivoituneisuus sekä onnistumisen ilo ruokkivat sitoutumisen kipinää. On ollut ilo seurata oman tiimin oma-aloitteisuutta, sitoutuneisuutta ja idearikkautta. Yhteisen taipaleen aikana on kasvettu, opittu toisiltamme ja ennen kaikkea pidetty yhtä.

Lue jarkon blogi

Jätä tarjouspyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä ja helpotamme arkeasi.

 

Jätä viesti

Innolink Staff Henkilöstöpalvelut välittää töitä ympäri Suomen lähes kaikille toimialoille. Tutustu haettaviin työpaikkoihimme.

 

Avoimet työpaikat

Palvelut työnantajalle

Rekrytointi

Tietoperusteisella rekrytoinnilla löydät oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin. Rekrytoinnissa tieto edustaa meille kokemuksen, ammattitaidon ja verkostojen hyödyntämistä, asiakkaidemme tarpeiden syvällistä ymmärrystä ja saumatonta yhteistyötä. Sisäisen osaamisen jatkuva kehitys ja ajankohtaisten aiheiden seuranta tukevat toimintaamme.

Henkilöstön kehittämisen työkalut

Autamme yrityksiä kehittämään henkilöstöään yksilöllisiä ja yhteisöllisiä analyysimenetelmiä hyödyntäen. Käytämme toimintamme tukena edistyksellisiä työkaluja, kuten Thomas-järjestelmää. Suunnittelemme asiakaslähtöisesti erilaisia koulutuksia ja valmennuksia esimerkiksi asiakaspalvelun ja myynnin tarpeisiin.

Henkilöstövuokraus

Vuokrausliiketoiminnassamme tähtäämme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Toimintamme kulmakiviä ovat avoimuus, rehellisyys, luotettavuus ja ketteryys. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllistä palvelua ja oman yhteyshenkilön, joka huolehtii yhteistyön sujuvuudesta.

Rekrykoulutukset

Toimimme yhteistyössä eri koulutusorganisaatioiden ja alueellisten julkisten toimijoiden kanssa. Yhteistyöverkostomme avulla luomme urapolkuja aloille, joille on haastavaa löytää olemassa olevaa osaamista. Koulutuspaketit suunnitellaan asiakaslähtöisesti yrityskohtaiset resurssit ja täsmätarpeet huomioiden.

Asiantuntijamme

Henkilöstöpalvelut

Anne Kalliomäki

Recruitment Manager

Henkilöstöpalvelut

Lari Nurmi

Liiketoimintajohtaja

Henkilöstöpalvelut

Jarkko Varvio

Toimitusjohtaja

Konserni

Atte Pentikäinen

Asiakaspäällikkö

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Täytä oheisesta linkistä tuntilistasi kaksi kertaa kuukaudessa ja lähetä se omaan toimipisteeseesi.

 

Tuntilistat