Innolink Staff – työn ja tekijän kohtauspaikka

Välitämme vuosittain satoja työpaikkoja luotettavasti lähes kaikille toimialoille, pitkiin määräaikaisiin tai toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin, koko Suomessa. Etsimme yrityksille yhteistyöverkostojemme avulla joustavia ja innovatiivisia ratkaisuja henkilöstötarpeiden optimointiin. Työvoimapula-aloille nousevia ratkaisuja ovat mm. rekrytoivat koulutukset oppilaitosyhteistyön kautta sekä kansainvälisen työvoiman välitys. Autamme sinua keskittymään olennaiseen ja luomaan oman menestystarinasi.

Työnhakijalle

Kauttamme työllistyy vuosittain satoja henkilöitä uusiin työsuhteisiin. Haluamme löytää sinulle osaamistasi vastaavaa mielekästä työtä. Henkilökohtaiset yhteyshenkilöt hoitavat asioitasi luotettavasti ja ammattitaidolla. Haluamme auttaa sinua löytämään oman paikkasi!

Autamme sinua

Yrityksille

Olemme työntekijöiden ja yritysten luotettava matchmaker jo vuodesta 2009. Optimoimme puolestasi henkilöstövolyymisi. Ammattitaitoamme ovat myös karttunut ihmisymmärrys ja laaja yhteistyöverkosto. Tuemme Sinua kohti menestystarinaasi!

Tutustu palveluihimme

 

 

Toimimme arvojemme mukaisesti
yhdessä, rohkeasti ja ketterästi.

REKRYTOINTI
HENKILÖSTÖVUOKRAUS
REKRYTOINTIKOULUTUS
KANSAINVÄLINEN TYÖVOIMA
SOVELTUVUUSANALYYSIT
HENKILÖSTÖN KEHITTÄMINEN
OPPILAITOSYHTEISTYÖ
ULKOISTUSPALVELUT

Joukkueurheilun opit tiimien dynamiikasta ja yhteishengestä voi suoraan ammentaa työelämään. Menestys muodostuu henkilöstön halusta tehdä tiimityötä ja kasvaa. Jokaisen arvostus, motivoituneisuus sekä onnistumisen ilo ruokkivat sitoutumisen kipinää. – Jarkko Varvio

Tutustu staffiin

Olemme töissä läsnä ja tunteella, emme vain paikalla.

Ole hyvä, ota meihin yhteyttä – helpotamme arkeasi.

Yhteydenottolomakkeet löytyvät kätevästi oheisia sivulinkkejä klikkaamalla: tutustu samalla palveluihimme yrityksille ja työnhakijoille.
Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Toiminta-alueemme on koko Suomi

Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Turussa, Porissa, Seinäjoella ja Kuopiossa. Vaihteemme valtakunnallinen puhelinnumero on: 010 633 0200.

yhteystiedot