Tiedolla johtaminen on menestystekijä asiakkaillemme

 

Yhteistyö asiakkaidemme kanssa perustuu pitkäaikaiseen kumppanuuteen, tarpeiden ja liiketoiminnan tuntemukseen sekä ketterään toimintatapaan. Asiakaskuntaamme kuuluu 40 Suomen sadasta suurimmasta yrityksestä.  Lisäksi teemme yhteistyötä merkittävien julkisen sektorin organisaatioiden kanssa. 

Asiakastarinat

 

Kiireinen johtaja tarvitsee keskeisen tiedon yhteen näkymään

”Data on tavallaan hidas kaveri ja kumppani, sillä sen kerääminen ja verrokkidatan saaminen vie aikaa. Hyvän tutkimuskumppanin kanssa varmistimme, että keräämme oikeaa dataa ja oikealla tavalla. Tässä ei kannata lähteä suoristamaan mutkia liikaa.”

Jukka Laamanen, Johtaja, asiakkuudet ja markkinointi, Rantalainen Oy

 

LUE LISÄÄ

Näin Mandatum johtaa asiakkuuksia ja myyntiä tiedolla

”Kokonaisuus Innolinkin kanssa toimii. Aloimme seuraamaan asiakkaamme kokemaa hyötyä ja johtamaan sitä kautta myyntityötä sekä asiakaspalvelua. Painotamme nyt toiminnassamme asioita, joista asiakkaat antavat meille kiitosta. Voin sanoa, että tuomme koko ajan enemmän arvoa asiakaskohtaamisiin”.

Lasse Alvesalo, johtaja, Yritykset ja Yksityisvarainhoito, Mandatum

 

LUE LISÄÄ

Kestävää kasvua yhdessä asiakkaiden kanssa

”Olen saanut olla mukana vuosikymmenen ajan kehittämässä asiakaskokemusta, sen hallintaa ja tiedon hyödyntämistä. Innostavinta on ollut tulosten kehittyminen relevantin tiedon ja toimenpiteidemme ansiosta. Tiedon hyödyntäminen on vahvasti arjessa mukana ja tuloksia jalkautetaan myös kentälle aktiivisesti. Olemme saaneet yhteistyöstä aimo annoksen kasvua liiketoimintaamme.”

Hannes Vickholm, Metsä Forest

 

LUE LISÄÄ

Jätä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä
ja helpotamme arkeasi.

 

Jätä viesti!

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja olet ajan tasalla.