Jätä tarjouspyyntö tai viesti

Tutkimuskumppaninasi tuomme tutkimuksen hyödyt käyttöösi. Tutkittu tieto on organisaatioille varmin pohja toimintaympäristön ymmärtämiseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja päätösten tekoon. 

Jätä meille viesti tai tarjouspyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä.


Henkilöstön yhteystiedot

Innolinkin työntekijöiden yhteystiedot löytyvät Asiantuntijamme-osiosta.

Toimipisteemme

Innolinkin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä,  Tampereella, Turussa, Porissa ja Seinäjoella.

Voit lähettää asiakaspalveluumme sähköpostia.

 

Laskutusosoitteet

Helsinki
Itämerenkatu 5 B, 5. krs, 00180 Helsinki
-
Tampere
Naulakatu 3, 3. krs, 33100 Tampere
-
Turku
Logomo, Junakatu 9, 20100 Turku
045 328 0608
Seinäjoki
Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki
050 570 8995
Pori
BEPOP, Yrjönkatu 22, 28100 Pori
050 411 2222

INNOLINK GROUP HELSINKI

Helsingin toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Itämerenkatu 5. Sisäänkäynti ja vastaanotto sijaitsevat 1. kerroksessa, toimitilamme sijaitsevat 8. kerroksessa. Toimitiloihimme on esteetön sisäänpääsy ja liikkuminen kerrosten välillä on mahdollista hissillä sekä rappusten avulla.

Jos tulet autolla, kiinteistön edessä on kymmenkunta 2 h kiekkopaikkaa, lisäksi pysäköinti on mahdollista viereisessä Ruohoparkki-parkkitalossa (Porkkalankatu 10) sekä kadun varrella (Itämerenkatu).

Raitiovaunulla (numerot 8) ja linja-autolla (numero 22) pääset aivan toimistomme lähelle, myös Ruoholahden metroasema on kävelymatkan (5-10 minuuttia) päässä. Katso tarkemmat tiedot Helsingin seudun liikenteen aikataulusivulta.

 

INNOLINK STAFF TURKU, LOGOMO

Turussa toimitilamme sijaitsee Logomo Byråssa osoitteessa Junakatu 9, 20100 Turku.

Saapuessasi autolla: Logomoon voi ajaa sekä Köydenpunojankadulta että Vaunukadulta. Parkkipaikka Byrån oven edessä on ilmainen (1h) 10.30–14.30 välisenä aikana. Parkkialueita on talon pohjois- ja itäpuolilla (katso tästä tarkemmin). Tiet E8, 1 ja 9 johdattavat sinut Logomon kupeeseen.

Linja-autolla pääset Logomoon  Turun paikallisliikenteen bussilinjoilla 20 ja 61. Lisäksi linjat 32 ja 42 menevät rautatieasemalle, josta pääsee kävelysiltaa pitkin Logomon kupeeseen. Katso tarkemmat tiedot Turun seudun liikenteen aikataulusivulta.

Junalla: Turun päärautatieasema sijaitsee noin 700 metrin päässä Logomosta. Ratapihan ylittävää kävelysiltaa pitkin pääsee Logomolle.

 

INNOLINK STAFF PORI, BEPOP

Porissa toimistomme sijaitsee asiantuntijakeskus BEPOPissa osoitteessa Yrjönkatu 22, 28100 Pori.

Asiantuntijakeskus BEPOP sijaitsee Porin keskustassa kävelykadun alkupäässä. BEPOPiin pääsee kolmelta kadulta, Yrjön-, Mikon- ja Isolinnankadulta. Porin matkakeskus sijaitsee noin 10 min. kävelymatkan etäisyydellä.

Autolla: Sujuvimmin pääset perille valtatie numero 2:lta, Tiilimäen liittymästä keskustan tuntumaan.

Parkkitalon kerrokset 1-4 ovat tarkoitettu asiakaspaikoitukseen. Sisäänkäynti Isolinnankadun puolelta. Tarkemmat ohjeet BEPOPin infosivulta.

INNOLINK GROUP TAMPERE

Tampereen toimitilamme sijaitsevat Tampereen keskustassa osoitteessa Naulakatu 3. Sisäänkäynti ja vastaanotto sijaitsevat 1. kerroksessa, toimitilamme sijaitsevat 3. kerroksessa. Toimitiloihimme on esteetön sisäänpääsy ja liikkuminen kerrosten välillä on mahdollista hissillä sekä rappusten avulla.

Saapuessasi autolla Tampereen keskustasta päin aja Tampereen valtatietä länteen, kierrä sitten Viinikan liittymä ympäri siten, että palaat takaisin Tampereen valtatielle. Tämän jälkeen käänny toisesta risteyksestä oikealle Naulakadulle. Helsingistä päin saapuessasi aja tietä E12, käänny Tampereen valtatielle ja sieltä toisesta risteyksestä oikealle Naulakadulle.

Pääoven vieressä on kaksi vieraspaikkaa, joihin pysäköidessä tulee noutaa pysäköintilupa aulapalvelusta. Lisäksi kiinteistön reunalla on 60 min ja 4 h kiekkopaikkoja ja lähin parkkihalli on Dynamo Business parkissa (Hatanpään valtatie 24).

Lähimmät linja-autopysäkit sijaitsevat Tampereen valtatiellä sekä Ratapihankadulla. Toimitilojemme vierestä kulkee useita linjoja, katso tarkemmat tiedot Tampereen joukkoliikenteen aikataulusivulta.

 

INNOLINK STAFF SEINÄJOKI

Seinäjoen toimipisteemme sijaitsee Rytmikorjaamolla osoitteessa Vaasantie 11, 60100, n. 2 kilometrin etäisyydellä matkakeskuksesta. Piha-alueella on parkkipaikkoja. Lähimmät linja-autopysäkit näet Seinäjoen paikallisliikenteen aikataulusivulta.