Kiinnostaako sinua ura Innolinkissä?

Uskomme rentoon ja avoimeen yhteistyöhön, jossa töitä tehdään toisiamme arvostaen ja kannustaen. Mielekäs työ, joka antaa onnistumisen tunteita, kasvumahdollisuuksia sekä oikeudenmukaiseksi koettu palkitsemisjärjestelmä, motivoi ja innostaa meitä. Henkilöstömme tyytyväisyys näkyy myös positiivisessa asiakaskokemuksessa. Vuonna 2021 asiakkaidemme antama NPS-suositteluindeksi oli peräti 85.

 

Millaista on olla meillä töissä?

Mielekkään yrityskulttuurin vaaliminen on Innolinkillä tärkeä asia, joka näkyy työntekijöiden viihtyvyydessä ja fiiliksessä. Kehitämme työntekijäkokemusta aktiivisesti yhdessä työntekijöiden kanssa koko ajan paremmaksi, jotta voimme palvella myös asiakkaitamme paremmin.

Annamme puheenvuoron Innolinkkiläisille, jotka kertovat itse, miten ovat päätyneet meille ja mitä asioita he eniten arvostavat työyhteisössämme:

“Kun töissä ei ole enää hauskaa ja kiva tulla, on aika katsella jotain muuta.” Tätä ohjenuoraa Tutkimustuotannon johtaja Helena Kultanen on tietoisesti noudattanut oman uransa suhteen. Poikkeuksellisen tiivis työporukka ja innostavat työtehtävät ovat pitäneet visusti Innolinkillä jo yli kymmenen vuotta.

Lue lisää

“Se on makeeta, miten koko paletti toimii ja näkee oman panoksensa siinä.” Innolinkin työkulttuuri on mielestäni pitkälti vapauden ja vastuun balanssia. Molemminpuolinen joustavuus on mahdollistanut minulle työn ja muun elämän tasapainon”, kertoo asiakaspäällikkömme Katja Helkala.

Lue lisää

”Eniten nautin työstäni silloin, kun yhdessä tiimin kanssa löydetään parhaat ratkaisut asiakkaan ongelmiin: Kun pystytään tuottamaan asiakkaalle sellaista tietoa, jota hän ei muuten saisi, niin se palkitsee. Se on se juttu tässä työssä”, pohtii tutkimuskonsultti Antti Savijoki.

Lue lisää

”Koen olevani onnekas. Olen saanut kulkea Innolinkin kanssa yhteistä kasvumatkaa pienestä paikallisesta yrityksestä konserniksi, jolla on useita toimipaikkoja ja tunnettuutta Suomessa sekä kansainvälisesti. Oma kasvutarinani alkoi html-taitoisena työharjoittelijana vuonna 2003”, muistelee talousjohtaja Katriina Virtanen.

Lue lisää

Innolinkin avoimet työpaikat

Haluatko mukaan Innolinkin innostavaan työyhteisöön? Oletko tiedolla johtamisen konsultoinnin, analytiikan tai tutkimusalan ammattilainen? Tai ehkä olet työurasi alkutaipaleella ja etsit harjoittelupaikkaa.

Alla näet avoimet työpaikkamme. Jos meillä ei ole tällä hetkellä paikkoja avoinna, voit aina jättää avoimen hakemuksen. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

16.12.2019

Avoin hakemus, Innolink

Helsinki, Tampere, Turku, Seinäjoki, Pori, Nürnberg

Oletko tiedolla johtamisen konsultoinnin, analytiikan tai tutkimusalan suvereeni asiantuntija vai etsitkö harjoittelupaikkaa?

Hakuaika alkaa:

31.03.2016

Hakuaika päättyy:

Lue lisää ja hae

15.05.2019

Open application, Innolink

Helsinki, Tampere, Turku, Seinäjoki, Pori, Kuopio, Nürnberg

Are you a knowledge-driven leadership expert in analytics, research or consulting. Or are you a talented and enthusiastic future expert / trainee?

Hakuaika alkaa:

31.01.2019

Hakuaika päättyy:

Leave application:

Avoimen ja kannustavan yrityskulttuurin vaaliminen on meille tärkeä asia. Tutustu arvoihimme yhdessä, rohkeasti, ketterästi.

Lue lisää

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja olet ajan tasalla.