Tiedon jäljillä -podcast

 

Tiedon jäljillä -podcastissa käymme läpi kiehtovia tarinoita yritysten käännekohdista ja liikemaailman kiehtovista persoonista sekä tarinoista tositapahtumien takaa.

Teemme rohkeasti hypoteesejä, kysymme vaikeita kysymyksiä ja ratkomme kiinnostavia yrityselämän arvoituksia.

Halusimme perustaa Tiedon jäljillä -podcastin, koska Suomessa tutkittua tietoa hyödynnetään merkittävästi muuta maailmaa vähemmän organisaatioiden päätöksenteossa ja johtamisessa. Tuntuu, että kun maailmalla tutkitaan, Suomessa hutkitaan ja luotetaan hyvään perstuntumaan.

Haluamme lisätä keskustelua tiedon hyödyntämisestä organisaatioiden arjessa sekä siihen liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista suomalaisessa yrityselämässä.

 

Väitämme, että tietoa on – se pitää vain osata kaivaa esiin.

Tiedon jäljillä - intro jakso

Kuultavana nyt – Tiedon jäljillä – esittely. Podcastin tutkijakaksikko Ari Vallin ja Pekka Vuorela

Astu mukaan tutkijahuoneeseen! Väitämme, että tietoa on – se pitää vain osata kaivaa esiin. 

 

KUUNTELE

Jakso 1: Kuinka uudistutaan ja luodaan menestyskonsepti kypsälle pizzamarkkinalle?

Kuultavana nyt – Kuinka uudistutaan ja luodaan menestyskonsepti kypsälle pizzamarkkinalle?
Kuultavana Tommi Tervanen

Miten kaikkien tuntema klassikko uudistetaan? Miten edestäpäin johtaminen, ihmisten merkityksen huomiointi ja virheistä oppiminen vaikuttivat Kotipizzan menestymiseen?

KUUNTELE

tiedon jäljillä, Mikko Saarni Jokerit

Tulossa 15.02.2024 – Jokerit -ilmiö 2.0
Kuultavana Mikko Saarni

Miksi niin moni Liigaseura tekee tappiota? Jaksossa Jokereiden hallituksen puheenjohtaja ja omistaja Mikko Saarni avaa Jokerit -ilmiön taustoja ja ottaa kantaa liiganousuun. Mikko Saarni kertoo opit mittavalta Pohjois-Amerikan retkeltään ja kannattavan urheilubusineksen menestysreseptin.

KUUNTELE

Jakso 3: Kaava menestyskonseptien takana

Tulossa 29.02.2024 – Kaava menestyskonseptien takana
Kuultavana Saku Tuominen

Miten hyvä idea syntyy? Tietokirjailija, yrittäjä sekä suosittujen tv-sarjojen ja konseptien luoja Saku Tuominen kertoo kokeilujen voimasta ja ravintola-alan mullistavan World Of Mouth -sovelluksen syntytarinasta. Selvitämme myös kaavaa menestyskonseptien takana. Ja totta kai opitaan paljon uutta.

Tiedon jäljillä -tutkimushuone

Astu mukaan Tiedon jäljillä -podcastin tutkijahuoneeseen yhdessä Innolinkin toimitusjohtaja Pekka Vuorelan ja asiakaspäällikkö Ari Vallinin kanssa, kun tutkijakaksikkomme kutsuu Tiedon jäljillä -podcastin kuultavaksi oman alansa huippu-asiantuntijoita avaamaan totuuksia väittämien takaa.