Olemme tiedolla johtamisen suunnannäyttäjiä

Innolink on vuonna 1991 perustettu suomalainen konsulttiyhtiö, jossa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Välillisesti työllistämme vuositasolla yli 300 henkilöä. Olemme toteuttaneet yli 6000 tutkimusta yli 100:ssa maassa. Asiakaskuntaamme kuuluu 40 Suomen sadasta suurimmasta yrityksestä. Lisäksi teemme yhteistyötä merkittävien julkisen sektorin organisaatioiden kanssa. Keskitymme asiakkuuksien ja ilmiöiden tiedolla johtamisen näkökulmaan ja tuotamme asiakkaillemme todennettua arvoa ja vaikuttavuutta. Vuonna 2021 asiakkaidemme antama NPS-suositteluindeksi oli peräti 85.

Arvomme ohjaavat toimintaamme

YHDESSÄ. Työskentelemme yhtenä Innolinkkinä asiakkaidemme ja kumppaneidemme parhaaksi.

ROHKEASTI. Tunnemme asiakkaiden tarpeet ja kerromme rohkeasti näkemyksemme tuottaaksemme asiakkaille parasta ja vaikuttavinta palvelua.

KETTERÄSTI. Olemme asiakaslähtöinen ja ketterä kumppani, jonka kanssa yhteistyö on helppoa, nopeaa ja vaivatonta.

Asiantuntijamme

 

Innolinkin henkilöstö koostuu tiedolla johtamisen asiantuntijoista. Teemme yhdessä töitä helpottaakseen asiakkaidemme johtamisen arkea. Innolinkin tavoitteena on kasvaa vahvasti, määrätietoisesti ja kannattavasi Suomessa ja kansainvälisesti. Kaiken toimintamme fokuksena on kumppanuus ja menestys. Haluamme tuottaa asiakkaillemme parasta mahdollista asiakasarvoa.

Jätä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä
ja helpotamme arkeasi.

 

Jätä viesti!

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja olet ajan tasalla.