Miksi töihin Innolink Staffin kautta?

Lukemattomat työnhakijat ovat löytäneet avullamme työpaikan tai uuden uran, jossa on hyvä olla. Autamme sinua löytämään kokemustasi ja koulutustasi vastaavia mielekkäitä työtehtäviä. Etsitkö osaamistasi vastaavaa pitkäaikaista työpaikkaa tai haluatko tunnustella uusia aloja lyhytaikaisissa kausityöpaikoissa vai uskaltaudutko uusille työurille rekrytoivan koulutuksen avulla? Haluamme auttaa sinua löytämään oman paikkasi!

Esimerkiksi Innolink Staffin henkilöstövuokraus on erinomainen väylä hankkia monipuolista työkokemusta eri aloilta ja oikealla asenteella kauttamme voi päästä nopeasti töihin, tilanteesta riippuen osa- tai kokoaikaiseksi, määräaikaiseksi tai vakituiseksi työntekijäksi. Luotettava vuokratyösuhde voi osoittautua sinulle ponnahduslaudaksi tulevaisuuteen.

Vuokratyöntekijän palkka, erilaiset ilta- ja yötyölisät, ylityökorvaukset ja sairasajan palkka ovat samat kuin muillakin työntekijöillä, koska ne määräytyvät työehtosopimuksen mukaan. Myös vuosiloma kertyy samoin perustein, kuin muillekin työntekijöille.

Lue Innolink Staffin kautta vuokratyösuhteessa työskentelevien, eri alojen ammattilaisten kokemuksista täältä:

työntekijäkokemuksia

 

Katso nyt avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus:

Avoimet työpaikat