Oppaat ja webinaarit

Opas: Tunne markkinasi

Opas: Tunne markkinasi

Markkinan tunteminen on yksi tärkeimmistä organisaatiosi menestykseen vaikuttavista asioista. Jotta pystyt rakentamaan kannattavaa liiketoimintaa, sinulla on oltava riittävä käsitys esimerkiksi siitä, mistä potentiaaliset asiakkaasi löytyvät, millaisia tarpeita sekä toiveita heillä on ja miten he toimivat.

LATAA OPAS

Luota tutkittuun tietoon – opas tutkimuksen toteuttamiseen

Opas: Luota tutkittuun tietoon

Onnistuneen johtamisen tueksi on aina tarvittu tietoa. Ajantasainen tieto mahdollistaa oikeiden päätösten teon, toiminnan tuloksellisuuden ja menestyksen myös tulevaisuudessa.

 

Lataa opas

Webinaari: Operatiivisen asiakaskokemuksen mittaaminen

Innolinkin toimitusjohtaja Pekka Vuorela ja Mandatumin Yritykset ja yksityisvarainhoidon johtaja Lasse Alvesalo pureutuivat keskiviikkona 29.11.2023 operatiivisen asiakaskokemuksen mittaamisen merkitykseen ja siinä onnistumiseen.

 

Katso webinaaritallenne

jatkuva operatiivinen asiakastutkimus

Opas: Varmista onnistuminen jatkuvalla
operatiivisella asiakastutkimuksella

Asiakkaan jatkuva kuuntelu on keinosi asiakkuuksien
vahvistamiseen. Strateginen ja operatiivinen jatkuva asiakastutkimus on väylä asiakkaan ajatuksiin ja mahdollisuutesi löytää liiketoimintasi kannalta ratkaisevia oivalluksia, joiden kautta rakentaa menestystä.

 

Lataa opas

Asiakaskokemus

Opas: Asiakaskokemuksen mittaaminen

Asiakkaidesi tyytyväisyys, tarpeet ja toiveet ovat avainasemassa yrityksesi menestyksen kannalta. Mitä paremmin tunnet asiakkaasi, sitä onnistuneemmin pystyt kehittämään toimintaasi kokonaisuudessaan.

Lataa opas

Esittely_julkinen sektori

Kaikki haluavat olla asiakaslähtöisiä:

Tiedolla johtaminen on muodostunut yhä merkitsevämmäksi osaksi organisaatioiden arkea. Selvitimme 150 julkisen sektorin organisaation vastaavalta asiantuntijalta millainen asiakaslähtöisen tiedolla johtamisen tila on heidän organisaatiossaan.

Kohderyhmän muodostivat vastaajaorganisaatioiden asiakaskokemuksesta / asiakkuuksien johtamisesta vastaavat henkilöt.

LUE LISÄÄ