Asiakkuuksien ja ilmiöiden tiedolla johtaminen

Tiedolla johtamisen ratkaisumme auttavat muuttamaan organisaatiosi toiminnassa syntyvän businesskriittisen tiedon tulokselliseksi johtamiseksi. Ajantasainen tiedolla johdettu päätöksenteko tuo uusia kasvunäkymiä ja kilpailukykyä  liiketoimintaasi. Näkökulmana on asiakkuuksien tiedolla johtaminen, koska asiakkaat ovat yrityksesi tärkein menestystekijä. Tukenasi ovat niin analytiikka-, tietojärjestelmä- kuin tutkimuspalvelummekin. Tiedolla johtamalla päätöksenteko vie organisaatiotasi mitattavasti kohti strategisia ja toiminnallisia tavoitteita ja tuo liiketoimintaasi uutta vaikuttavuutta.

Tiedolla johtamisen ratkaisut yksityiselle sektorille

Käynnistämme tarpeidenne pohjalta tiedolla johtamisen kokonaisratkaisun rakentamisen. Datasta ja oleellisista avainmittareista tuotetun tiedon avulla voit seurata etenemistä kohti liiketoimintasi strategisia tavoitteita jopa reaaliaikaisesti.

Uusasiakashankinta

Kartoitamme mitä uusasiakashankinnan kohtaamispisteissä tapahtuu – mistä ja miten löytyvät potentiaaliset uudet asiakkaat. Mitkä myyntitoimenpiteet ovat tehokkaimpia? Mikä on brändisi tila ja vetovoima suhteessa kilpailijoihin ja mitä myyntiin liittyviä ilmiöitä markkinassa on valloillaan. Edellyttävätkö kilpailijakentässä tapahtuvat muutokset  ketterää reagointia?

Asiakaspito

Tuomme sinut asiakkuutesi businesskriitisen tiedon lähteille. Selvitämme asiakaskokemuksen nykytilan. Tutkimme asiakaspoistumaan johtavia syitä ja asiakaspitoa vahvistavia tekijöitä. Kartoitamme ennaltaehkäisevia toimenpiteitä. Selvitämme, miten asiakkaiden sitoutuneisuutta voidaan vahvistaa ja optimoimme esimerkiksi tuoteoportfoliota tai hinnoittelua.

Asiakkuuksien laajentaminen

Tunnistamme strategisia asiakkuuksia joissa piilee paras kasvupotentiaali. Selvitämme vuorovaikutussuhteita, myynnin onnistumista, sitoutuneisuuden astetta ja asiakastyytyväisyyttä – mitä asiakkuuden kriittisissä vaiheissa tapahtuu. Optimoimme liiketoimintalähtöiseen asiakkuuksien johtamis- ja toimintamalliin määrätietoista asiakkuuksien syventämistä ja kannattavaa kasvua tukevat askelmerkit. Löydämme uusia menestystekijöitä, jotka vahvistavat imagoa ja liiketoimintaa sekä määrittelemme kasvuskenaarioita.

Trendit ja ilmiöt tiedolla johtamisessa

Seuraamme tarkalla silmällä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu. Trendien ja ilmiöiden vaikutukset toimintaympäristöjen muutoksiin ja asenneilmapiiriin etenkin suhdanneherkillä toimialoilla kulminoituvat nopeasti liiketoimintaan ja vaativat ketterää reagointivalmiutta. Tehokkaan tiedolla johtamisen avulla muutosvalmius ja ennakointikyky voidaan hioa huippuunsa.

Pidämme huolen siitä, että saat keskittyä tekemään vaikuttavia päätöksiä, jotka perustuvat  reaaliaikaiseen ja merkittävään tietoon.

 

Ota rohkeasti
yhteyttä!

 

Jätä viesti

 

 

 

Asiakastyöt

Asiakaskuntaamme kuuluu 40 Suomen sadasta suurimmasta yrityksestä. Lisäksi teemme yhteistyötä merkittävien julkisen sektorin organisaatioiden kanssa.

Blogi

Kaipaatko inspiraatiota? Asiantuntijoidemme kirjoituksista saat uusia ajatuksia organisaatiosi tiedolla johtamiseen.

 

Seuraa ajankohtaisia tapahtumiamme

Autamme sinua muuttamaan liiketoiminnassasi syntyvän tiedon tulokselliseksi johtamiseksi.

 

Ajankohtaista

 

 

Tilaa Innolinkin
uutiskirje ja olet ajan tasalla