Innolink

Kirjoittaja

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi kisattiin upeassa säässä kuvankauniissa Pajulahden maisemissa sunnuntaina 18.8.2019. Asiakkaamme Tunturi oli mukana järjestämässä jo kolmatta vuotta Valtterin omaa urheilutapahtumaa, jossa kisataan maastoduathlonin kahdessa lajissa, maastojuoksussa ja -pyöräilyssä. Tänä vuonna tapahtuma vilisi tuttuja kasvoja. Kuvassa Valtteri Bottas ja Mikko Leppilampi.

Innolinkin tiimi Ari Vallin, Tuomas Liukkala ja Heini Jalovaara oli menossa mukana järjestämässä Tunturin 10 km leikkimielistä sähkömaastopyörälähtöä ja viestintää.

Valtteri Bottas teki oman kisaennätyksensä maastoduathlonissa tänä vuonna

Valtteri Bottas teki oman kisaennätyksensä nimikkokisassaan tänä vuonna. Maastoduathlonissa (juoksu 5 km + pyöräily 20 km + juoksu 3 km) hänen sijoituksensa oli 11. Miesten sarjan voitti Sasu Halme.

Mikko Leppilampi kisasi hyvällä sykkeellä Valtterin nimikkopyörällä

Myös Mikko Leppilampi osallistui 28 km mittaiseen maastoduathloniin. Hän veti erinomaisella sykkeellä pyöräilyosuuden läpi Tunturin ValtteriBottasDuathlon-pyörällä.

Innolinkin Tuomas Liukkala kyseli Leppilammen kisakuulumisia.

Junnutiimi nappasi Tunturin 10 km sähkömaastopyörälähdön voiton

Tunturin sähkömaastopyörälähtö kisattiin hyvissä tunnelmissa. Tunturin sähkömaastopyörälähtijät olivat Ari Vallin Innolinkilta, Akseli Mikkonen, Niko Kapanen, Niklas Bäckström ja Eelis Mikkonen. Tunturin junnutiimi, Akseli ja Eelis Mikkonen, nappasi komeasti kisavoiton Kapasen harhauduttua aivan viime metreillä väärälle reitille. Katso alla oleva video lähdöstä.

 

Upean urheilupäivän päätteeksi Mikko Leppilammen kisapyörä, Tunturin ValtteriBottasDuathlon -maastopyörä arvottiin onnelliselle uudelle omistajalle. Upean pyörän rungossa on Valtterin nimikirjoitus.

Tunturin Riku Mikkonen toimi arvontamestarina.

Merkittävä summa rahaa hyväntekeväisyyteen

Koko kansan idolina ja roolimallina tunnettu Valtteri on hyvin esimerkillinen persoona, joka haluaa omalta osaltaan olla vaikuttamassa lasten ja nuorten hyvinvointiin. Myös tänä vuonna Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi ja Westpro4U on lahjoittanut merkittävän summan rahaa hyväntekeväisyyteen, jonka kohteena on ollut lasten ja nuorten tukeminen. Tämän lisäksi Tunturi lahjoitti Suomen Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräykseen 2 e jokaisesta paikan päällä Tunturi-Hellbergin pyörillä ajetusta koeajo- ja kisakilometristä.

ISO kiitos kaikille paikalla olleille mukavasta ja urheilullisesta päivästä! Nähdään taas ensi vuonna.

Maastoduathlonin kisatulokset

Kuvat Niki Soukkio, Tatu Singo ja Heini Jalovaara. Video Tatu Singo.


Viimeisimmät blogit: