VaBe – ylpeyttä sujuvasta rakentamisesta

VaBe tarjoaa asiakkailleen betonielementtejä sekä niiden suunnittelua ja asennusta. Päätuotteita VaBe:lla ovat erilaiset julkisivuelementit, eristetyt ja eristämättömät sisäkuorielementit, väliseinät sekä parveke-elementit. VaBe:n kautta saa tilattua myös muita betonielementtejä ja betonituotteita sekä julkisivurappauksia elementtien pintoihin.

VaBella asiat tehdään yhdessä eikä kaveria jätetä. Valkeakoskella sijaitsevissa 5500 m² tuotantotiloissa kehitetään toimintaa ja prosesseja jatkuvasti. VaBe:lla panostetaan työturvallisuuteen ja työssä viihtyvyyteen – ne muodostavat laadun, josta VaBelaiset ovat erityisen ylpeitä. VaBen toiminta on kokonaisuudessaan sertifioitu, ja myös yhteistyökumppanien tuotteet täyttävät tiukimmat laatuvaatimukset.

VaBelle rekrytoidaan nyt uutta osaamista! Katso kaikki avoimet paikat alta.

VaBe Oy, Sammonkatu 10, 37600, VALKEAKOSKI

 

 

Laatupäällikkö, VaBe Oy, Valkeakoski

Haemme nyt Valkeakoskelle laatupäällikköä vastaamaan betonielementtitehtaan laadunvalvonnasta, -ohjauksesta ja -raportoinnista. Eduksi katsomme ISO-laatujärjestelmien tuntemuksen sekä jo olemassa olevat alan FISE-pätevyydet / betonityönjohtajan pätevyydet.

Haku päättyy 6.12.2021

LUE LISÄÄ JA HAE

 

Työnjohtaja, VaBe Oy, Valkeakoski

Työnjohtajana vastaat betonielementtitehtaan työnjohdosta, -ohjauksesta ja -raportoinnista sekä muista elementtitehtaan esimiestehtävistä. Hakijalla olisi hyvä olla johtamiskokemuksen lisäksi ymmärrystä rakennustuoteteollisuuden ja rakennusteollisuuden toiminnasta sekä kokemusta betonityönjohtamisesta.

Haku päättyy 6.12.2021

LUE LISÄÄ JA HAE

 

Raudoittaja, VaBe Oy, Valkeakoski

Etsimme kahta raudoittajaa 2-vuorotyöhön vakituisiin työsuhteisiin VaBen tehtaalle Valkeakoskelle. Olet hakemamme henkilö mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta raudoitusalalta, joko työmailta tai rakennustuoteteollisuuden parista.

Haku päättyy 12.12.2021

LUE LISÄÄ JA HAE

 

Varastotyöntekijä, VaBe Oy, Valkeakoski

VaBella Sinua odottaa monipuoliset varastotyötehtävät arkipäivisin 2-vuorossa! Odotamme aiempaa kokemusta varastyötyöstä ja trukkiajotaitoja – tärkeintä tässä työssä on kuitenkin rautainen asenne!

Haku päättyy 12.12.2021

LUE LISÄÄ JA HAE

 

Esivalmistaja betoniteollisuuteen, VaBe Oy, Valkeakoski

Työhösi kuuluu betonielementtien esivalmistus ja pärjäät tulevassa työssäsi varmasti, mikäli sinulla on perustyökalutuntemus ja hyvä asenne. Odotamme valmiutta työskennellä 2-vuorossa.

Haku päättyy 12.12.2021

LUE LISÄÄ JA HAE

 

Elementtityöntekijä, VaBe Oy, Valkeakoski

Etsimme VaBe Oy:lle kovaa asennetta ja kädentaitoja omaavia elementtityöntekijöitä. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta betonielementtitehtaassa työskentelystä ja/tai rakennusalan koulutus.

Haku päättyy 15.12.2021

LUE LISÄÄ JA HAE

 

Muottikirvesmies, VaBe Oy, Valkeakoski

Työ sisältää muottien tekoa tehdasolosuhteissa. Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työsuhde on vakituinen ja palkkaus rakennustuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Haku päättyy 15.12.2021

LUE LISÄÄ JA HAE

 

Betonielementtityöntekijän oppisopimuskoulutus, VaBe Oy, Valkeakoski

Kuuden kuukauden pituinen koulutus pitää sisällään teoriaopetusta  ja työssäoppimista VaBen tehtaalla Valkeakoskella. Teoriaopetusta on noin yksi päivä viikossa. Koulutusajalta maksetaan palkkaa, joka on 12€/h. Haemme mukaan ennen kaikkea hyvän asenteen omaavia henkilöitä, joilla on halua työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen VaBelle. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus rakennusalalta.

Seuraava Betonielementtityöntekijän oppisopimuskoulutus alkaa 17.1.2022.

Hakuaika 3.12.2021 - 8.1.2022