Löydä paikkasi

Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla.

 

Olemme töissä läsnä ja tunteella, emme vain paikalla.

Työnhakijalle

Innolink Staff Henkilöstöpalvelut on toiminut työntekijöiden ja yritysten luotettavana matchmakerina jo vuodesta 2009. Tarjoamme työnhakijoille kokemusta ja koulutusta vastaavia mielekkäitä ja vaihtelevia työtehtäviä. Teemme työnhakijakokemuksesta mahdollisimman sujuvan. Ammattitaitomme tukena on vuosien mittaan karttunut ihmisymmärrys ja laaja yhteistyöverkosto. Haluamme auttaa sinua löytämään oman paikkasi!

Avoimet työpaikat

Miksi meidän kauttamme töihin?

Mitä Sinä odotat työuraltasi? Kauttamme työllistyy vuosittain tuhansia henkilöitä pitkiin määräaikaisiin tai toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Hoidamme vuoden aikana myös satoja rekrytointitoimeksiantoja. Jokaisessa haussa ja työsuhteessa henkilökohtaiset yhteyshenkilöt hoitavat asioitasi ammattitaidolla, jatkuvasti yhteyttä pitäen. Arvojemme mukaisesti – yhdessä, rohkeasti ja ketterästi.

Ota yhteyttä!

Jo 10 vuotta liike-elämää

Kun henkilöstö aidosti välittää toisistaan, välittää se automaattisesti myös yrityksestä. Kasvu muodostuu henkilöstön omasta halusta tehdä tiimityötä ja menestyä. Jokaisen arvostus, motivoituneisuus sekä onnistumisen ilo ruokkivat tätä kipinää ja mikä tärkeintä, työn pitää olla palkitsevaa. On ollut hienoa seurata oman tiimin oma-aloitteisuutta, sitoutuneisuutta ja idearikkautta. Monta vuotta on yhteistä taivalta takana, on kasvettu, opittu toisiltamme ja ennen kaikkea pidetty yhtä.

Lue jarkon blogi!

Innolink Staff Henkilöstöpalvelut välittää töitä ympäri Suomen lähes kaikille toimialoille. Tutustu haettaviin työpaikkoin. Tai jätä avoin hakemus.

 

Avoimet työpaikat

Täytä oheisesta linkistä tuntilistasi
kaksi kertaa kuukaudessa ja lähetä se omaan toimipisteeseesi.

 

Tuntilistat

Asiantuntijamme

Henkilöstöpalvelut

Anne Kalliomäki

Recruitment Manager

Henkilöstöpalvelut

Lari Nurmi

Liiketoimintajohtaja

Henkilöstöpalvelut

Jarkko Varvio

Toimitusjohtaja

Konserni

Atte Pentikäinen

Asiakaspäällikkö

Autamme sinua
arvojemme mukaisesti
yhdessä, rohkeasti, ketterästi.

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.