Työn ja tekijän kohtauspaikka

Löydämme oikeat ihmiset, oikeista syistä, oikeisiin tehtäviin.

REKRYTOINTI
HEADHUNTING
HENKILÖSTÖVUOKRAUS
SOVELTUVUUSANALYYSIT
REKRYTOINTIKOULUTUS
OPPILAITOSYHTEISTYÖ
HRD-PALVELUT

 

Parhaat osaajat liiketoimintasi parhaaksi!

Rekrytointi vai henkilöstövuokraus? Räätälöity koulutus vai valmennus? Innolink Staff Henkilöstöpalvelut vastaa puolestasi rekrytointiprosessin onnistumisesta. Otamme tarpeitasi vastaavat keinot käyttöön. Tehokas ja mutkaton yhteistyö kanssamme mahdollistaa liiketoimintasi hallitun ja vaivattoman kehittymisen. Palvelujemme ja laajan verkostomme avulla löydämme oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin, oikeista syistä. Henkilökohtaiset yhteyshenkilöt hoitavat asioitasi ammattitaidolla, tehokkaasti ja sujuvasti. Jätä meille viesti/tarjouspyyntö, otamme sinuun yhteyttä!

 

Ota yhteyttä!

10 vuotta liike-elämää

Yrityksen kasvu muodostuu henkilöstön omasta halusta tehdä työtä ja menestyä. Arvostus, motivoituneisuus sekä onnistumisen ilo ruokkivat tätä kipinää ja mikä tärkeintä, työn pitää olla palkitsevaa. On ollut hienoa seurata oman tiimin oma-aloitteisuutta, sitoutuneisuutta ja idearikkautta. Monta vuotta yhteistä taivalta on jo takana, on kasvettu, opittu toisiltamme ja ennen kaikkea pidetty yhtä. Olemme töissä läsnä ja tunteella, emme vain paikalla.

Lue jarkon blogi!

 

Palvelut työnantajalle

Rekrytointi

Tietoperusteisella rekrytoinnilla löydät oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin. Rekrytoinnissa tieto edustaa meille kokemuksen, ammattitaidon ja verkostojen hyödyntämistä, asiakkaidemme tarpeiden syvällistä ymmärrystä ja saumatonta yhteistyötä. Sisäisen osaamisen jatkuva kehitys ja ajankohtaisten aiheiden seuranta tukevat toimintaamme.

Henkilöstön kehittämisen työkalut

Autamme yrityksiä kehittämään henkilöstöään yksilöllisiä ja yhteisöllisiä analyysimenetelmiä hyödyntäen. Käytämme toimintamme tukena edistyksellisiä työkaluja, kuten Thomas-järjestelmää. Suunnittelemme asiakaslähtöisesti erilaisia koulutuksia ja valmennuksia esimerkiksi asiakaspalvelun ja myynnin tarpeisiin.

Henkilöstövuokraus

Vuokrausliiketoiminnassamme tähtäämme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Toimintamme kulmakiviä ovat avoimuus, rehellisyys, luotettavuus ja ketteryys. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllistä palvelua ja oman yhteyshenkilön, joka huolehtii yhteistyön sujuvuudesta.

Rekrykoulutukset

Toimimme yhteistyössä eri koulutusorganisaatioiden ja alueellisten julkisten toimijoiden kanssa. Yhteistyöverkostomme avulla luomme urapolkuja aloille, joille on haastavaa löytää olemassa olevaa osaamista. Koulutuspaketit suunnitellaan asiakaslähtöisesti yrityskohtaiset resurssit ja täsmätarpeet huomioiden.

Asiantuntijamme

Henkilöstöpalvelut

Anne Kalliomäki

Recruitment Manager

Henkilöstöpalvelut

Lari Nurmi

Liiketoimintajohtaja

Henkilöstöpalvelut

Jarkko Varvio

Toimitusjohtaja

Konserni

Atte Pentikäinen

Asiakaspäällikkö

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

Innolink Staff Henkilöstöpalvelut välittää töitä ympäri Suomen lähes kaikille toimialoille. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

 

Avoimet työpaikat