Olemme tiedolla johtamisen suunnannäyttäjiä

Innolink on vuonna 1991 perustettu suomalainen konsulttiyhtiö, jossa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Välillisesti työllistämme vuositasolla yli 300 henkilöä. Olemme toteuttaneet yli 6000 tutkimusta yli 100:ssa maassa. Asiakaskuntaamme kuuluu 40 Suomen sadasta suurimmasta yrityksestä. Lisäksi teemme yhteistyötä merkittävien julkisen sektorin organisaatioiden kanssa. Keskitymme asiakkuuksien ja ilmiöiden tiedolla johtamisen näkökulmaan ja tuotamme asiakkaillemme todennettua arvoa ja vaikuttavuutta.

Innolinkin asiakastutkimus 2023

Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

Innolink toteutti vuoden 2023 päätteeksi asiakastutkimuksen, jonka tavoitteena oli mitata asiakkaiden tyytyväisyyden tasoa sekä tulevaisuuden tarpeita. Kyselyn kohdehenkilöt vastaavat organisaatiossaan asiakaskokemuksesta, kehittämisestä, markkinoinnista ja myynnistä.

Tuloksista nähdään, että Innolink on onnistunut vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin erinomaisesti. Suurin osa asiakkaista on hakenut yhteistyöllä apua erityisesti asiakaskokemuksen ja asiakassuhteiden kehittämiseen.

Lue lisää

Arvomme ohjaavat toimintaamme

YHDESSÄ. Työskentelemme yhtenä Innolinkkinä asiakkaidemme ja kumppaneidemme parhaaksi.

ROHKEASTI. Tunnemme asiakkaiden tarpeet ja kerromme rohkeasti näkemyksemme tuottaaksemme asiakkaille parasta ja vaikuttavinta palvelua.

KETTERÄSTI. Olemme asiakaslähtöinen ja ketterä kumppani, jonka kanssa yhteistyö on helppoa, nopeaa ja vaivatonta.