Hei asiantuntija, tule meille
tutkimuskonsultiksi!

Etsimme sinua kasvumme tueksi. Olet ulospäinsuuntautunut, rohkea ja luot sujuvasti kontakteja ja olet mahdollisesti jo toiminut asiakkuuspäällikkönä. Pidät asiakasrajapinnassa toimimisesta. Sinulla on kokemusta asiantuntijapalveluiden toteuttamisesta b2b-, kuluttajasektorilta ja/tai julkiselta sektorilta.

Tehtäviisi kuuluvat

  • Asiakasprojektien hallinta, asiakkuuksien kasvattaminen ja asiakassuhteiden menestyksekäs hoitaminen
  • Asiakkaille tuotettavien tutkimusten johtaminen ja projektointi
  • Tutkimusten ideointi ja suunnittelu
  • Tutkimustulosten analysointi ja asiantuntijakonsulttina toimiminen

Tehtävässä onnistumisessa tärkeää on eri toimialojen lainalaisuuksien ymmärtäminen ja muutostrendien tunnistaminen. Eduiksi katsotaan olemassa oleva tutkimusosaaminen, näyttö kaupallisista tai asiantuntijatyön onnistumisista, konsultointikokemus sekä omat verkostot. Pystyt myös itsenäiseen raportointi- ja selvitystyöhön.

Odotamme sinulta akateemisen koulutuksen lisäksi kokemusta sekä intoa ja halua löytää markkinatutkimustiedosta ja asiakkaiden kovasta datasta oleellinen asiakkaan toimintaa tukeva insight. Lisäksi odotamme halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja vaihtelevan työnkuvan. Asiantuntijoillamme on laajaa substanssiosaamista erilaisista aihepiireistä, joten pääset varmasti osaksi työyhteisöä, jossa voit edelleen oppia ja kehittyä. Mielenkiintoisen työn lisäksi saatkin ympärillesi mukavat ja osaavat kollegat.

Meidän arvomme ovat: yhdessä, rohkeasti, ketterästi. Olisitko sinä yksi meistä? Tutustu meihin tarkemmin: www.innolink.fi

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille ansioluettelosi sekä ytimekäs esittely itsestäsi oheisen linkin kautta. Liitä mukaan myös palkkatoivomuksesi ja tieto sinulle sopivasta aloitusajankohdasta.
Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse tulevan tiimisi esimieheltä Pekka Vuorelalta 18.1.2022 klo 9-10 välillä (p. 050 571 8804). Haastattelut ja valinta pyritään tekemään mahdollisimman pian.

Hae heti – viimeistään 20.1.2022

JÄTÄ HAKEMUS


Innolink on tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä – suomalainen konsulttiyhtiö, joka helpottaa ratkaisuillaan asiakkaidensa johtamisen arkea. Tiedolla johtamisen palvelumme kattavat konsultoinnin, analytiikan ja  tutkimukset. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin toimialojensa johtavat pörssiyritykset ja julkiset organisaatiot kuin myös mielenkiintoiset start-upit ja järjestöt. Toimimme kattavasti koko Suomessa. Kotimaan lisäksi tuotamme ja analysoimme asiakkaillemme tietoa vuosittain useista kymmenistä eri kansainvälisistä markkinoista. Tule mukaan!