Tutkimuspalvelut liiketoimintasi tukena

Tutkimuspalvelumme auttavat ymmärtämään ja kehittämään strategisesti tiedolla johdettua liiketoimintaa. Tavoitteemme on tehdä päätöksenteosta ketterämpää ja näkemyksellisempää ajantasaisella kyselytutkimustiedolla ja organisaation toiminnasta saatavalla liiketoimintadatalla.

Kun näet selkeästi yrityksesi toiminnan vahvuudet ja kehittämiskohteet, voit tehdä organisaatiosi kannalta merkittäviä tietoon perustuvia päätöksiä. Tutkimuspalvelumme toimivat päätöksenteon tukena kertaluonteisesti tai sovitulla tiedonkeruun jatkumolla.

 

Mitä organisaatiosi toiminnan aluetta haluat kehittää?

Asiakaskokemus

Asiakastutkimuksella saat tietoa asiakkaidesi ja potentiaalisten asiakkaiden tyytyväisyydestä yritykseesi ja sen toimintaan, tuotteisiin sekä palveluihin. Avaintieto auttaa kehittämään organisaatiosi myynti- ja palveluprosesseja sekä samalla asiakaskokemusta.

Lue lisää

Markkina-asema

Markkinatutkimuksella kartoitettu tieto toimii päätöksenteon tukena, kun halutaan vahvistaa markkina-asemaa, lanseerata tuote tietyissä asiakasryhmissä, laajentaa toimintaa kokonaan uusille markkina-alueille tai uudistaa brändimielikuvaa sekä palvelu- ja tuotekonsepteja. Tutkimus toimii myös tehokkaana markkinointiviestinnän välineenä.

Lue lisää

Myynti

Myyntitutkimus kartoittaa yrityksesi myynnin kontaktipisteiden vahvuudet ja kehittämiskohteet.

Lue lisää

Henkilöstökokemus

Henkilöstön hyvä työvire ja kannustava työkulttuuri kehittävät työnantajamielikuvaa ja työyhteisön optimaalista  tuottavuutta. Henkilöstötutkimuksella saat kokonaiskuvan henkilöstösi toiminnan vahvuuksista ja kehittämiskohteista.

Lue lisää

Tiedon visualisointi

Tiivistämme ja visualisoimme tutkimustulokset helposti seurattaviksi avainmittareiksi (KPI) dynaamisiin raportointiportaaleihimme.

Lue lisää

Julkisen sektorin ratkaisut

Tutkimuspalvelumme kattavat kokonaisvaltaisesti elinvoiman, pitovoiman ja vetovoiman kehittämisen kunnissa, kaupungeissa ja maakunnissa. Ajantasainen tieto tukee toiminnan ja palvelutarjoaman kehittämistä.

Lue lisää

Avoimen palautteen analyysi

Avoimen palautteen analyysillä  kartoitetaan ydinviestien teemat ja sävy suuresta viestimäärästä. Sen avulla saat kokonaiskuvan vastauksista kysymyksittäin tai vertailutiedon eri asiakasryhmien vastauksista.

Lue lisää

 

Kuluttajapaneeli

Kuluttajapaneeli on kätevä työkalu kuluttajakäyttäytymisen ymmärtämiseen ja tuotekehitykseen. Paneeliyhteistyön kautta tavoitamme suuren joukon kuluttajia Suomessa ja kansainvälisesti. Kuluttajapaneeli tukee tutkimustarjoamaamme ja asemaamme kuluttajaymmärryksen edelläkävijänä.

Lue lisää

Tilaa Innolinkin uutiskirje
ja olet ajan tasalla