Näe selkeästi

Johtamisesta kirkasta ja ketterää tutkitun tiedon avulla

Autamme sinua ymmärtämään ja kehittämään yrityksesi tai organisaatiosi liiketoimintaa, myynti- ja palveluprosesseja sekä asiakas- ja henkilöstökokemusta.

Tavoitteemme on tehdä päivittäisestä päätöksenteostasi ketterämpää ja näkemyksellisempää. Kun näet toimintaympäristösi selkeästi, voit tehdä vaikuttavia päätöksiä, jotka perustuvat organisaatiosi kannalta merkittävään tietoon.

Tutkimukset tarpeidesi mukaan

Toimimme asiakkaidemme strategisena kumppanina ja olemme mukana kehittämässä tavoitteellista, näkemyksellistä ja tuloksellista toimintaa yksityisellä sekä julkisella sektorilla.

Meillä on monipuolista kokemusta erilaisista toimintaympäristöistä, kuten kunnista, sairaaloista, koulutuksesta, kierrätyksestä, metsä- ja elintarvike- ja teknologiateollisuudesta ja kauppa- sekä vakuutusaloiltaTiedonkeruuverkostomme toimii start-up-yrityksistä aina globaaleihin toimijoihin asti. Olemme kartoittaneet tutkimustietoa yhteensä yli 6 000 tutkimuksen verran yli 100 maasta. Asiakkaamme suosittelevat  meitä. Vuonna 2021 jatkuvasti asiakkailtamme kysyttävä
NPS-suositteluindeksi on 85 asteikolla -100 ­- +100.

Tutkimustietomme toimivat organisaatiosi strategisen päätöksenteon tukena kertaluonteisesti tai sovitulla tiedonkeruun jatkumolla.

 

Katso videolta, miten voit helpottaa johtamisen arkea tiedolla johtamisen avulla.

Palvelumme. Mitä liiketoimintasi aluetta haluat kehittää?

Kuntahallinto

Aluetutkimuksesta saat työvälineitä, jotka vahvistavat kuntasi elinvoimaa ja vetovoimaa. Kuntaorganisaatiosi saa tietoa ja tukea toiminnan ja palvelutarjoaman kehittämiseen.

Asiantuntijamme

Tutkimus

Tuukka Suoniemi

COO

Konserni

Pekka Vuorela

Toimitusjohtaja

Tutkimus

Pasi Lahtinen

Tutkimusjohtaja

Tutkimus

Mikko Ulander

Liiketoimintajohtaja

Referenssit

Innolinkin asiakaskuntaan kuuluu 40 Suomen sadasta suurimmasta yrityksestä. Lisäksi teemme yhteistyötä merkittävien julkisen sektorin organisaatioiden kanssa.

Kaikki referenssit

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ. OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ JA HELPOTAMME ARKEASI.

 

Jätä viesti!

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.