Tuotekehittäjä / palvelumuotoilija

Olet omasta osaamisalastasi syttyvä asiantuntija ja haluat toimia inspiroivassa, innostavassa ja innovatiivisessa yrityksessä.

Avaamme Helsingin toimistollemme täysin uudenlaisen asiantuntijatehtävän! Tärkeimmät työtehtäväsi ja vastuusi liittyvät liiketoiminta-alueilta tulevien syötteiden vastaanottamiseen, kehitysideoiden konkreettiseen edistämiseen, koordinointiin ja tuotteistamiseen toimiviksi konsepteiksi yhteistyössä liiketoimintajohtajiemme kanssa. Tehtävä on hyvin käytännönläheinen ja edellyttää kykyä poimia hektisessä ympäristössä relevanttia informaatiota sekä muuttaa se toimiviksi ja vetovoimaisiksi palvelukonsepteiksi. Roolissa ei ole kaupallista vastuuta, mutta asiantuntijalla täytyy olla ymmärrys tuotteiden kaupallisesta hyödystä asiakkaille, ja näkemys sen kuvaamiseen.

Toivomme sinulta lisäksi:

  • soveltuvaa koulutustaustaa
  • vähintään kolmen vuoden kokemusta tuotekehityksestä ja/tai palvelumuotoilusta
  • suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
  • olet helposti lähestyttävä, omasta osaamisalastasi syttyvä sekä haluat toimia inspiroivassa, innostavassa ja innovatiivisessa sekä alati muuttuvassa ympäristössä
  • koet arvomme omaksesi ja sovellut luontevasti osaksi Innolink-jengiämme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen toimipisteessämme Helsingin ytimessä, Ruoholahdessa. Innolinkin henkilöstöllä on laajaa substanssiosaamista erilaisista aiheista, joten pääset varmasti myös kehittämään itseäsi oman osaamisesi jakamisen lisäksi. Mielenkiintoisen työn lisäksi saat ympärillesi mukavat ja rennot kollegat sekä tiimin tuen.

Meidän arvomme ovat: yhdessä, rohkeasti, ketterästi. Olisitko sinä yksi meistä? Tutustu meihin tarkemmin: www.innolink.fi

Mikäli koet, että voisit olla etsimämme asiantuntija, lähetä ansioluettelosi sekä lyhyehkö esittely itsestäsi viimeistään 10.6.2021 mennessä. Muista sisällyttää hakemukseen palkkatoiveesi. Toivomme, että valittu henkilö pystyisi aloittamaan tehtävässä elokuun 2021 aikana. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten olethan nopea!

Lisätietoja tehtävästä antaa to 3.6.2021 klo 8-9 tai pe 4.6 klo 8-9 välisinä soittoaikoina toimitusjohtaja Pekka Vuorela, p. 050 571 8804.

Hakuaika loppuu 10.6.2021, hae heti: 

JÄTÄ HAKEMUS


Innolink on tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä – suomalainen konsulttiyhtiö, joka helpottaa ratkaisuillaan asiakkaidensa johtamisen arkea. Tiedolla johtamisen palvelumme kattavat konsultoinnin, analytiikan ja tutkimukset. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin toimialojensa johtavat pörssiyritykset ja julkiset organisaatiot kuin myös mielenkiintoiset start-upit ja järjestöt. Toimimme kattavasti koko Suomessa. Kotimaan lisäksi tuotamme ja analysoimme asiakkaillemme tietoa vuosittain useista kymmenistä eri kansainvälisistä markkinoista. Tule mukaan!