Innolink

Kirjoittaja

Tunturi-Hellberg Oy on valmistanut erikoiserän Tunturi-polkupyöriä jääkiekkojoukkueen käyttöön MM-kisoihin Tanskaan.

MM-kisahengessä toteutimme Tunturin kanssa Leijonaponi-videot, joissa Jere Lehtinen ja Teuvo Teräväinen pyöräilevät Leijona-joukkueelle valmistetuilla ”Leijonaponeilla” ja kertovat pyöräilymuistoistaan Innolinkin Ari Vallinille, joka on itsekin tuttu jääkiekkokaukaloista.

 


Leijonaponit myydään kisojen jälkeen – tuotto hyväntekeväisyyteen

Yhteistyö Tunturi-Hellberg Oy:n ja Suomen Jääkiekkoliiton kanssa on todellinen win-win-tilanne. A-maajoukkue saa käyttöönsä pelaajien toivomat fillarit, jotka ovat MM-kisojen aikana Leijona-joukkueen ahkerassa käytössä. Urheilijat ovat ottaneet pyöräilyn osaksi harjoitusohjelmaansa ja pyöräilevät treenipaikalle Tanskan Herningissä.

Kisojen jälkeen Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit osallistuvat hyväntekeväisyystalkoisiin lunastamalla osan pyöristä. Osa Leijonaponeista tulee huutokaupattavaksi. Kaikki pyöristä saadut tuotot lahjoitetaan Finkey Foundationin kautta hyväntekeväisyyteen, jolla tuetaan vähävaraisten lasten jääkiekkoharrastusta sekä nuorten ja naisten maajoukkuetoimintaa.

”Hyväntekeväisyyskohde on lähellä sydäntä myös meille. Mitä enemmän nuorisoa saadaan urheilun pariin niin kilpa- kuin harrastustasolla, sitä todennäköisemmin liikunnasta muodostuu heille elämäntapa, jota myös vanhempana tulee harrastettua joko tutun tai uuden lajin parissa”, Tunturi-Hellberg Oy:n Pirkko Kapraali kertoo.

Tsemppiä Leijonat kisoihin!

Tunturi Poni -valikoima on nähtävissä täältä.

Seuraa Tunturin somea: 

 

Teuvo Teräväisen haastattelu julkaistaan myöhemmin tällä viikolla!


Viimeisimmät artikkelit:

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä