Pekka Vuorela

Kirjoittaja

Tiedätkö mistä hyvä tiedolla johtaminen koostuu? Osaatko hyödyntää dataa ja analytiikkaa sen johtamisessa? Tiedolla johtaminen on noussut viime aikoina kaikkien huulille ja sen kehitys on voimakkaassa kasvussa. Eri lähteistä saatavan tiedon määrä lisääntyy, tiedon jalostustavat ja tulkinta kehittyy, osaamisen kehittämisen merkitys kasvaa. Trendin huipulta ollaan vähitellen siirtymässä tiedolla johtamisen konkreettiseen hyödyntämiseen organisaatioiden arjessa. Omasta näkökulmastani on ollut hienoa seurata, kuinka asiakasyrityksemme ovat valjastaneet tiedon käyttöön ja tieto ohjaa tehokkaammin toimintaa.

Meille Innolinkissä tiedolla johtaminen koostuu datasta ja analytiikasta, kokemuspohjaisesta tutkimustiedosta, reaaliaikaisesta arvioinnista, inhimillisestä tietopääomasta, osaamisesta ja pelisilmästä. Tehokkaasti johdettuna ja älykkäästi hyödynnettynä tieto auttaa tekemään viisaita päätöksiä. Ketterä kehittäminen kohti tavoitteita avaa tien jatkuvaan uudistumiseen ja kilpailukykyyn.

Tämä viikko on Innolinkin tiedolla johtamisen huippuviikko. Keskiviikkona 3.4.2019 noin 150 päättäjää kokoontuvat yhteen Ilmarisen ja Innolinkin Ihmiset ja tieto – hyvän tiedolla johtamisen rakennuspalikat -seminaariin. Tilaisuudessa kuulemme konkreettisesti tämän hetken kuumimmista tiedolla johtamisen trendeistä eri näkökulmista huippupuhujien siivittämänä. Lavalle nousevat Pihlajalinnan hallituksen puheenjohtaja Mikko Wirén, Innolinkin liiketoimintajohtaja Jani Listenmaa sekä OP Ryhmän strategiajohtaja Pekka Puustinen, Ilmarisen työkykypalvelujen palvelujohtaja Kati Huoponen sekä Kiinteistömaailman toimitusjohtaja Erkki Heikkinen.

Odotan malttamattomana seminaaripäivää ja sen mukanaan tuomia huippupuheenvuoroja, verkostoitumista uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa, ajatusten vaihtamista ja kokemusten jakamista tiedolla johtamisen eri kulmista.

Tästä linkistä näet ohjelman ja puheenvuorojen teemat.

Jos et pääse seminaariin paikan päälle, seuraa kanaviamme ja pysy kuulolla uusista sisällöistämme!

Pekka Vuorela
toimitusjohtaja
Innolink

 

#tiedollajohtaminen
#ilmarinen
#innolink


Viimeisimmät blogit: