Innolink

Kirjoittaja

…pysähtynyt miettimään:

Mihin organisaatiosi on menossa ja miten sinne päästään?
– Kyllä, todennäköisesti.
Onko sinulla tietoa, joka helpottaa johtamisesi arkea?
– Varmasti.
Ohjaako tieto sinua optimaalisesti kohti päämäärää?
– Tuskin.

 

Ota yhteyttä, niin autamme sinua tiedolla johtamisen nykytilan selvittämisessä!

 

Tiedolla johtaminen on aarteenetsinnän kaltainen prosessi, jolla pyritään luomaan organisaatiolle paremmat menestyksen mahdollisuudet. Aarteen löytäminen ei kuitenkaan ole mahdollista, jos ei tiedetä, mitä tavoitellaan. Aarteenetsintä eli treasure hunting alkaa selvittämällä tiedolla johtamisen nykytila.

Nykytilan evaluointiprosessissamme läpivalaistaan organisaation tämän hetken tiedolla johtamisen nykytila, jäsennetään organisaation tahtotila tulevaisuuden tiedolla johtamiseen ja määritetään konkreettinen askellus, jonka tahtotilan saavuttaminen vaatii. Prosessin käytännön toteutuksessa hyödynnetään muun muassa nykytilakyselyä, avainhenkilöhaastatteluita, osallistavaa dialogia, desk studya ja workshop-työskentelyä.

Nykytilan evaluointiprosessi on rakennettu niin, että sitä pystytään hyödyntämään erilaisissa substansseissa, kuten markkina-, myynti-, asiakas-, ja henkilöstösektorissa. Evaluoinnin pohjalta rakennetaan tiedolla johtamisen malli, jota pystytään hyödyntämään kokoluokaltaan ja liiketoiminnaltaan hyvin erilaisissa organisaatioissa. Tiedolla johtamisen mallia käsitellään tarkemmin seuraavassa blogissamme.

Ota yhteyttä

Tai soita suoraan Jani Listenmaalle, puh. +358 50 911 3866.

 

Lue lisää palveluistamme ja tutustu tiedolla johtamisen oppaaseemme!


Viimeisimmät blogit: