Laita tieto töihin

MEILLE tiedolla johtaminen merkitsee dataa ja analytiikkaa, kokemuspohjaista tutkimustietoa, reaaliaikaista arviointia, inhimillistä tietopääomaa, osaamista ja pelisilmää. Tiedolla johtamisen konsultoinnin palvelumme kattavat kaikki tarpeet strategiatyöstä tiedolla johtamisen mallintamiseen ja valmennuksiin, joilla tieto saadaan töihin ja uudistuvaksi toiminnaksi.

Tiedolla on arvoa vasta, kun se johtaa toimintaan

Tiedolla johtaminen on yksi keskeisimmistä organisaatioiden menestyksen mahdollistajista. Eri lähteistä saatavan tiedon määrä lisääntyy, tiedon jalostustavat ja tulkinta kehittyy, osaamisen kehittämisen merkitys kasvaa.

Merkityksellisen tiedon avulla aktivoidaan yhteiseen keskusteluun, tuodaan näkemyksellisyyttä ja edesautetaan yhteisen jaetun ymmärryksen syntymistä. Tehokkaasti johdettuna ja älykkäästi hyödynnettynä tieto auttaa tekemään viisaita päätöksiä. Ketterä kehittäminen kohti tavoitteita avaa tien jatkuvaan uudistumiseen ja kilpailukykyyn.

Katso, mistä tiedolla johtamisen konsultoinnissa on kyse:

Palvelumme

Tiedolla Johtaja 2020 etsintä on käynnissä!

Ilmianna meille henkilö tai organisaatio, joka laittaa tiedon tehokkaasti töihin. Ehdota rohkeasti useampaankin ehdokasta omin sanoin ja perusteluin.

Kevyen testin avulla saat selville, kuinka hyvin organisaatiossasi johdetaan tiedolla. Testi voi antaa eväitä myös ehdokkaan valitsemiseen.

Parhaat ilmiannot palkitaan henkilökohtaisella lahjakortilla ja kutsulla odotettuun Tiedolla Johtaja 2020 -gaalaan 29.10.2020. Valintaraati tekee lopulliset valinnat.

Testaa ja ilmianna!

Lue Parempi tiedolla johtaja -opas

Oppaassa avaamme käytännönläheisesti tiedolla johtamisen hyväksi havaittuja toimintatapoja ja -malleja aina päämäärän asettamisesta organisaation jatkuvaan uudistumiseen asti.

Lue opas

Tutustu tutkimustuloksiin

Julkistimme Tiedolla Johtaja 2019 -gaalassa tutkimustulokset, jotka paljastavat suomalaisten organisaatioiden tiedolla johtamisen tilan. Haluamme tuoda tiedon kaikkien ulottuville.

Tutustu tuloksiin

Asiantuntijamme

Tiedolla johtamisen konsultointi

Jani Listenmaa

Liiketoimintajohtaja

Tiedolla johtamisen konsultointi

Petteri Halmela

Konsultti

Tiedolla johtamisen konsultointi

Juuse Montonen

Tiedolla johtamisen konsultti

Tiedolla johtamisen konsultointi

Paula Syväniemi

Valmentaja

Tiedolla johtamisen konsultointi

Petri Kiikkinen

Tiedolla johtamisen valmentaja

Tiedolla johtamisen konsultointi

Terhi Meriläinen

Tiedolla johtamisen valmentaja

Tiedolla johtamisen konsultointi

Hanna Aho

Markkinointi- ja projektikoordinaattori

Blogi

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ/viesti. OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ JA HELPOTAMME ARKEASI.

 

Jätä viesti!

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.