Laita tieto töihin

MEILLE tiedolla johtaminen merkitsee dataa ja analytiikkaa, kokemuspohjaista tutkimustietoa, reaaliaikaista arviointia, inhimillistä tietopääomaa, osaamista ja pelisilmää. Tiedolla johtamisen konsultoinnin palvelumme kattavat kaikki tarpeet strategiatyöstä tiedolla johtamisen mallintamiseen ja valmennuksiin, joilla tieto saadaan töihin ja uudistuvaksi toiminnaksi.

Tiedolla on arvoa vasta, kun se johtaa toimintaan

Tiedolla johtaminen on yksi keskeisimmistä organisaatioiden menestyksen mahdollistajista. Eri lähteistä saatavan tiedon määrä lisääntyy, tiedon jalostustavat ja tulkinta kehittyy, osaamisen kehittämisen merkitys kasvaa.

Merkityksellisen tiedon avulla aktivoidaan yhteiseen keskusteluun, tuodaan näkemyksellisyyttä ja edesautetaan yhteisen jaetun ymmärryksen syntymistä. Tehokkaasti johdettuna ja älykkäästi hyödynnettynä tieto auttaa tekemään viisaita päätöksiä. Ketterä kehittäminen kohti tavoitteita avaa tien jatkuvaan uudistumiseen ja kilpailukykyyn.

Haluamme saada selville, miten suomalaisissa organisaatioissa johdetaan tiedolla. Testaa oma tiedolla johtamisen tilasi ja ilmianna rohkeasti, kuka voisi olla inspiroivin Tiedolla Johtaja 2019 (henkilö tai organisaatio):

 

Testaa ja ilmianna

Palvelumme

Vuosi 2019 on täynnä uutta tietämystä ja oivalluksia tiedolla johtamisesta. Haluamme saada selville, miten Suomessa johdetaan tiedolla. Syksyllä julkistamme tutkimustulokset, joissa paljastetaan suomalaisten organisaatioiden tiedolla johtamisen tila.

Etsimme myös ensimmäistä kertaa inspiroivinta tiedolla johtajaa. Testaa kevyen testin avulla oma tiedolla johtamisen tilasi ja ilmianna rohkeasti, kuka voisi olla Tiedolla Johtaja 2019 (henkilö tai organisaatio). Parhaat ehdotukset palkitaan.

#tiedollajohtaja2019

 

Lue lisää Tiedolla Johtaja 2019 -vuodesta

Ryhdy tiedolla johtajaksi!

 

Parempi tiedolla johtaja -oppaamme avaa käytännönläheisesti tiedolla johtamisen hyväksi havaittuja toimintatapoja ja -malleja aina päämäärän asettamisesta organisaation jatkuvaan uudistumiseen asti.

Opas on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tiedolla johtamisesta ja tiedon hyödyntämisestä (liike)toiminnan tukena.

 

Tutustu tästä!

Asiantuntijamme

Tiedolla johtamisen konsultointi

Jani Listenmaa

Liiketoimintajohtaja

Tiedolla johtamisen konsultointi

Petteri Halmela

Konsultti

Tiedolla johtamisen konsultointi

Juuse Montonen

Tiedolla johtamisen konsultti

Tiedolla johtamisen konsultointi

Paula Syväniemi

Valmentaja

Tiedolla johtamisen konsultointi

Petri Kiikkinen

Tiedolla johtamisen valmentaja

Tiedolla johtamisen konsultointi

Hanna Aho

Markkinointi- ja projektikoordinaattori

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ/viesti. OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ JA HELPOTAMME ARKEASI.

 

Jätä viesti!

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Blogi