Johda strategisesti

Yhdessä teemme strategiastasi läpinäkyvän, ymmärrettävän ja mitattavan

MEILLE tiedolla johtaminen merkitsee dataa ja analytiikkaa, kokemuspohjaista tutkimustietoa, reaaliaikaista arviointia, inhimillistä tietopääomaa, osaamista ja pelisilmää. Tiedolla johtamisen konsultoinnin palvelumme kattavat kaikki tarpeet asiakkaan nykytilan evaluoinnista yrityskulttuurin vahvistamiseen ja osaamisen kehittämiseen.

Tuo tieto osaksi arjen päätöksentekoa

 

Tiedolla johtaja -palvelun avulla tieto johdetaan rikastuttamaan arjen toimintaa ja mahdollistamaan ketterä tavoitteisiin pääsy.

Organisaatioonne integroidun asiantuntijan tarttuessa henkilökohtaisesti toimeen, voit itse keskittyä olennaiseen.

 

Tutustu tästä!

Palvelumme

Nykytilan evaluointi

Evaluointiprosessi läpivalaisee organisaation tämän hetken tiedolla johtamisen nykytilan, jäsentää organisaation tahtotilan tulevaisuudessa ja määrittää konkreettisen askelluksen, jonka tahtotilan saavuttaminen vaatii.

Arkkitehtuurin rakentaminen

Arkkitehtuurin konsultoinnissa määritellään, mitä aktiviteetteja tuloksiin ja tavoitteisiin pääsemiseksi tarvitaan. Lisäksi kirkastetaan, missä, miten, milloin ja keneltä aktiviteetteja mitataan, jotta ne ohjaisivat toimintaa optimaalisesti.

Prosessin luominen

Prosessia luotaessa varmistetaan, että organisaatiossasi oikea tieto tavoittaa oikeat ihmiset oikeaan aikaan. Lisäksi määritellään, millaisiin toimenpiteisiin eritasoiset tiedon impulssit johtavat – ja miten niihin tulee reagoida.

Proof Of Concept (POC)

POC-vaiheessa tiedolla johtamisen malli testataan käytännössä pilotin kautta. Tämän pohjalta edetään kokonaisvaltaiseen toteutukseen joko suoraan tai uudelleenarvioinnin kautta.

Kulttuurin vahvistaminen

Tiedolla johtamisen kulttuuria vahvistetaan ja tuetaan organisaatiossasi käytännön aktivointien, sparrauksen, resurssien ja koulutusten muodossa, jotta tieto ja prosessi johtavat toimintaan ja palvelevat aktiviteettien johtamista.

Osaamisen kehittäminen

Osaamisen kehittämisen kautta pyritään ymmärtämään ja hahmottamaan, mitä tieto merkitsee ja minkälaisia valintoja ja päätöksiä sen perusteella voidaan tehdä. Lisäksi pyritään oppimaan ja kehittämään ketteriä tapoja viedä asioita konkreettisesti kohti asetettuja tavoitteita tai tavoiteltua muutosta.

Ryhdy tiedolla johtajaksi!

 

Parempi tiedolla johtaja -oppaamme avaa käytännönläheisesti tiedolla johtamisen hyväksi havaittuja toimintatapoja ja -malleja aina päämäärän asettamisesta organisaation jatkuvaan uudistumiseen asti.

Opas on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tiedolla johtamisesta ja tiedon hyödyntämisestä (liike)toiminnan tukena.

 

Tutustu tästä!

Asiantuntijamme

Tiedolla johtaminen

Jani Listenmaa

Liiketoimintajohtaja

Tiedolla johtaminen

Jaana Piikkilä

HR Business Partner

Tiedolla johtaminen

Petteri Halmela

Konsultti

Tiedolla johtaminen

Hanna Aho

Markkinointi- ja projektikoordinaattori

Referenssit

Innolinkin asiakaskuntaan kuuluu 40 Suomen sadasta suurimmasta yrityksestä. Lisäksi teemme yhteistyötä merkittävien julkisen sektorin organisaatioiden kanssa.

Kaikki referenssit

Blogi

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä