Tiedolla johtaminen on yksi keskeisimmistä organisaatioiden menestyksen mahdollistajista. Eri lähteistä saatavan tiedon määrä lisääntyy, tiedon jalostustavat ja tulkinta kehittyy, osaamisen kehittämisen merkitys kasvaa. Tehokkaasti johdettuna ja älykkäästi hyödynnettynä tieto auttaa tekemään viisaita päätöksiä.

Vuosi 2019 on täynnä uutta tietämystä ja uusia oivalluksia tiedolla johtamisesta. Me Innolinkissä haluamme saada selville, miten suomalaissa organisaatioissa johdetaan tiedolla.

Nyt etsimme ensimmäistä kertaa Suomen inspiroivinta tiedolla johtajaa. Voittaja julkistetaan Tiedolla Johtaja 2019 -gaalassa Helsingin Valkoisessa Salissa 31.10.2019.

#tiedollajohtaja2019

Testaa tiedolla johtamisen tilasi!

Kevyen testin avulla saat helposti selville, kuinka hyvin organisaatiossasi johdetaan tiedolla.

Jos tiedolla johtamisessa on parannettavaa tai kiinnostuit tiedon tehokkaasta hyödyntämisestä organisaatiossasi, tutustu konsultointipalveluihimme – autamme mielellämme.

 

Testaa nyt!

Ilmianna inspiroivin Tiedolla Johtaja!

Ilmianna meille henkilö tai organisaatio, joka laittaa tiedon tehokkaasti töihin. Ehdota rohkeasti vaikka useampaankin ehdokasta omin sanoin ja perusteluin.

Paras ilmianto palkitaan henkilökohtaisella lahjakortilla ja kutsulla Tiedolla Johtaja 2019 -gaalaan Helsingin Valkoiseen Saliin 31.10.2019. Valintaraati tekee lopulliset valinnat.

 

Ilmianto on päättynyt 15.9.2019. Kiitos erinomaisista ilmiannoista!

Tiedolla Johtaja 2019

Vuosi huipentuu Innolinkin gaalaan 31.10.2019 Helsingin Valkoisessa Salissa. Gaalassa julkistamme laajan tutkimuksen tulokset, joka paljastaa suomalaisten organisaatioiden tiedolla johtamisen tilan. Lisäksi raati palkitsee vuoden Tiedolla Johtajan organisaatio- ja henkilökategorioissa.

Gaala kokoaa yhteen suomalaisten organisaatioiden päättäjät keskustelemaan ja ideoimaan tulevaisuuden ratkaisuja tehokkaaseen tiedolla johtamiseen.

Seuraa Tiedolla johtaja 2019 -vaiheita #tiedollajohtaja2019!

Tutustu näkemykseemme tiedolla johtamisesta

Lue Parempi tiedolla johtaja -opas!

Oppaassa avaamme käytännönläheisesti tiedolla johtamisen hyväksi havaittuja toimintatapoja ja -malleja aina päämäärän asettamisesta organisaation jatkuvaan uudistumiseen asti.

 

Lue opas

Tutustu tiedolla johtamisen palveluihimme!

Yhdistämme mitattavan tiedon, 
karttuneen ymmärryksen ja inhimillisen tilannetajun.

 Palveluidemme avulla rohkaisemme sinut vapaaksi johtamisen hektisyydestä ja epävarmuudesta.

 

Palvelumme

Autamme mielellämme

Tiedolla johtamisen konsultointi

Jani Listenmaa

Liiketoimintajohtaja