Ilmoittaudu palkalliseen sähkökojeistoalan koulutukseen su 8.5.2022 mennessä:

ILMOITTAUDU

 

 

 

Promeco

Promeco on kokenut, luotettava sähkömekaanisten kokoonpanojen sekä niihin liittyvien palveluiden toimittaja.

Yli 40 vuotta sitten perustettu Promeco on asiakaslähtöinen, perheomisteinen yritys, joka harjoittaa liiketoimintaa kolmessa toimipaikassa Suomessa ja Puolassa. Promeco palvelee maailmanlaajuisesti esimerkiksi seuraavia toimialoja: meriteollisuus ja offshore, raideliikenneteollisuus, voimalaitokset ja valmistavan teollisuuden laitteistot.

Promecolla kannustetaan työntekijöitä tavoittelemaan suuria ja ylittämään itsensä. Promecon työntekijät ovat asiakaspalveluhenkisiä ja innovatiivisia. Jokainen työntekijä haluaa tuottaa asiakkaille kustannustehokkaita ja käytännöllisiä ratkaisuja.

Promecolla menestys perustuu yhdessä tekemiseen ja jokainen työntekijä on tärkeä. Työympäristö on kansainvälinen, mikä tarjoaa mahdollisuuksia kehittää omia kansainvälisyys- ja kulttuuritaitoja ja työskentelemään eri toimipisteissä.

Promecolle koulutetaan nyt uutta osaamista Promeco Academy – Sähkökojeistoasentajan palkallisella oppisopimuskoulutuksella.

 

Promeco Oy

Mettälänkatu 91

38701 Kankaanpää

 

 

Innolink Staff – työn ja tekijän kohtauspaikka

Välitämme vuosittain satoja työpaikkoja luotettavasti lähes kaikille toimialoille, pitkiin määräaikaisiin tai toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin, koko Suomessa. Etsimme yrityksille yhteistyöverkostojemme avulla joustavia ja innovatiivisia ratkaisuja henkilöstötarpeiden optimointiin. Työvoimapula-aloille nousevia ratkaisuja ovat mm. rekrytoivat koulutukset oppilaitosyhteistyön kautta sekä kansainvälisen työvoiman välitys. Autamme sinua keskittymään olennaiseen ja luomaan oman menestystarinasi.

Promeco Academy on Innolink Staffin koordinoima rekrytoiva koulutusväylä sähkökojeistoasennustehtäviin Kankaanpäähän Promeco Oy:lle. Kouluttavat osallistuvat palkalliseen koulutukseen ja työllistyvät Innolink Staff Henkilöstövuokrauksen kautta Promecolle koulutuksen hyväksytysti suoritettuaan.

 

Innolink Staff Oy

Naulakatu 3

33100 TAMPERE