Matti Paavonen

Liiketoimintajohtaja, Analytiikka

Matti on ekonomisti ja makrotalouden asiantuntija, mutta hänen vahvuutensa on vaikeiden kokonaisuuksien kuvaaminen ymmärrettävästi. Hänellä on vankka vaikuttajaviestinnän kokemus etujärjestöjen ekonomistitehtävistä, viimeisimpänä Paltan pääekonomistina. Lobbarihommissa Matti oppi, että asiat pitää ilmaista suomeksi ja tulosten pitää olla helppokäyttöisiä.
Matti on tilastojen suurkuluttaja ja tuntee suomalaiset tietoaineistot esimerkillisesti. Tietoaineistojen yhdistäminen ja indikaattorien esittäminen osana suurempaa kokonaisuutta parantaa huomattavasti havaintojen käytettävyyttä. Etenkin kun osataan etsiä datasta se olennainen ja esittää havainnot käyttökelpoisina johtopäätöksinä. Tähän kiteytyy myös Innolinkin analytiikkapalvelujen toimintaperiaate. Etsimme heinäsuovaltakin näyttävästä tietomassasta asiakkaan kannalta merkittävät havainnot ja autamme muuttamaan ne liiketoimintaa edistäviksi toimenpiteiksi.

Matti on vahvasti stadilainen Suomen tiheimmin asutusta kolkasta, mutta lomansa hän viettää Lapin erämaissa. Siellä, missä ihmisen jälkiä ei näy ja 30 kilometriä on päivän matka.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mattipaavonen/
Twitter: 
https://twitter.com/mapaavon


Email: matti.paavonen@innolink.fi

Puh: +358 50 534 2506