Katja Soini

Kasvujohtaja, TaT

katja.soini@innolink.fi

+358 44 5171 232

Katja vauhdittaa Innolinkin tiedolla johtamisen liiketoiminnan kasvua. Sen keskiössä on syvä asiakasymmärrys ja aito hyöty asiakkaille. Katja luo ja toteuttaa pitkälle tulevaisuuteen suunnattua Innolinkin kasvustrategiaa tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, asiantuntijatiimien ja johdon kanssa. Konkreettinen tehtävä on varmistaa parhaat yhteiset toimintatavat liittyen esimerkiksi asiakkuuksien hoitoon ja myyntiin, palveluportfolion jalostamiseen sekä osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Katja on johtoryhmän jäsen.

Koulutukseltaan Katja on teollinen muotoilija ja taiteen tohtori. Hän on muotoilun asiantuntijajärjestö Ornamon hallituksen puheenjohtaja ja Designmuseon hallituksen jäsen. Kahden vuosikymmenen ajan hän on tehnyt pitkäjänteistä työtä ihmiskeskeisten toimintatapojen edistämiseksi sekä asiakkuuksien ja henkilöstön tiedolla johtamisen ratkaisumallien toteuttamisessa. Hän omaa innostavan otteen erityisesti toimintatapoihin sitouttamisessa. Katja on vaikuttanut aiemmin Vahanen-yhtiöissä ja AFRY Rakennettu ympäristö Suomessa palvelumuotoilujohtajana.

Voit bongata Katjan hänen vapaa-ajallaan kuntosalilta, metsäretkiltä, purjeveneen kannelta, hiihtoladulta tai neulomassa seuraavaa villapaitaa.