Innolink

Kirjoittaja

Innolinkin kevään 2020 webinaareissa syvennytään tiedolla johtamisen, henkilöstökokemuksen ja myynnin äärelle. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan asiantuntijawebinaareihimme!

 

Laita tieto töihin! – 5.6. klo 9.00

Tiedolla johtaminen on yksi keskeisimmistä organisaatioiden menestyksen mahdollistajista. Tervetuloa kuulemaan lisää tiedolla johtamisesta ja sen funktiosta muutostilanteen johtamisessa. Webinaarissa käydään läpi muun muassa, miten tiedolla johtamisen mallin avulla muodostetaan tilannekuva päätöksenteon tueksi.

Katso tallenne

 

Henkilöstökokemuksen valmentava johtaminen – 9.6. klo 9.00

Tiedolla on arvoa vasta, kun se johtaa haluttuun toimintaan. Tämä vaatii taitavaa johtamista, jossa hyödynnetään jokaisen osaamista ja ryhmän erilaisuutta. Valmentavalla tiedolla johtamisella osallistaen ja innostaen mahdollistetaan yhteisten tavoitteiden saavuttaminen sekä hyvän henkilöstökokemuksen syntyminen. Webinaarissa kuullaan lisää henkilöstökokemuksesta ja sen valmentavasta johtamisesta.

Katso tallenne

 

Tiedolla johdettu myynti – näin vältät viisi myynnin yleisintä virhettä – 11.6. klo 13.30

Kaikki myyvät, mutta ketkä myyvät tiedolla ja taidolla? Onnistuva myynti vaatii systemaattista ja tiedolla johdettua myynnin ja asiakkuuksien hallintaa. Tiedolla johdetussa myynnissä myyntidata sekä asiakaskokemustieto laitetaan töihin, sillä tiedon avulla löydämme myynnin kipupisteitä ja vahvuusalueita. Tiedolla johdettu myynti -webinaarissa annetaan vinkit viiden yleisimmän myynnin virheen välttämiseksi.

Katso tallenne

 

Webinaarimme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Webinaarien tallenteet lähetetään kaikille ilmoittautuneille. Tervetuloa!


Viimeisimmät blogit: