23.02.2018 Kirjoittaja Innolink

Parempaa virettä ja voittavia tiimejä

Me-kulttuurin vahvistaminen on yksi neljästä strategiassamme määritellyistä must win battleista.

Jotta strategian kaunopuheet saadaan muutettua konkreettisiksi teoiksi ja vietyä työntekijöidemme arkeen, on ensimmäinen askel nimetä kustakin osa-alueesta vastaava henkilö. Meillä Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Jarkko Varvio on se tyyppi, joka väsymättä puskee Innolinkin virettä eteenpäin.

Mikä sitten tekee tiimistä voittajatiimin? Annetaan Jarkon itse kertoa:

Voittajatiimi rakentuu tiimiläisten itseluottamuksesta ja rehellisyydestä sekä itseään että muita kohtaan eli kaikilla on selkeä näkemys osaamisestaan ja tunteestaan olla tärkeä. Tiimiläisten itseluottamuksen on oltava katossa, nöyryyttä unohtamatta”, Jarkko maalailee.

“Itseluottamus puolestaan syntyy onnistumisista. Onnistumista pitää haalia jatkuvasti ja keskittyä vaikeina aikoina pienempiin onnistumisiin.
 Ammattiylpeys syntyy terveestä tunteesta olla hyvä. Jokainen huomataan ja tiimin menestyminen luo sitoutumista. Kaikki haluavat olla voittajatiimissä. Eihän voittajista kukaan halua pois.”

If you don’t work, you don’t deserve to dream. Siinä motto, jonka voimin Jarkko huolehtii Innolink-jengin vireestä viikosta toiseen.