Näe selkeästi. Ymmärrä datasi kätkemät salaisuudet.

Tutkimus- ja analytiikkapalvelumme auttavat ymmärtämään ja kehittämään strategisesti tiedolla johdettua liiketoimintaa. Tavoitteemme on tehdä päätöksenteosta ketterämpää ja näkemyksellisempää ajantasaisella kyselytutkimustiedolla, organisaation toiminnasta saatavalla liiketoimintadatalla ja syvällisellä analytiikalla. Analyytikkomme määrittävät tarvittavat menetelmät aina liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti niin, että johto saa hyödyllisimmän tiedon johtamisensa tueksi.

Tutkimuspalvelut

Tutkimuspalvelumme auttavat ymmärtämään ja kehittämään liiketoimintaa kohti strategisia tavoitteita. Päätöksenteosta tulee ketterämpää ja näkemyksellisempää ajantasaisella kokemuspohjaisella tiedolla ja toiminnasta saatavalla liiketoimintadatalla.

LUE LISÄÄ

Analytiikka ja data-alustat

Löydämme datasta oleellisen tiedon, jonka avulla voit tehdä parempia päätöksiä. Analytiikka auttaa tulkitsemaan dataa ja hahmottamaan numeroiden takana esiintyviä ilmiöitä eri näkökulmista. Ja tuottamaan sinulle merkityksellistä tietoa ymmärrettävässä muodossa.

LUE LISÄÄ

 

 

 

 
 
Ratkaisujemme avulla seuraat etenemistä kohti liiketoimintasi strategisia tavoitteita. Saat merkityksellisen tiedon avulla syvempää näkemystä muuttuvissa toimintaympäristöissä ja kehität organisaatiosi toimintaa ja johtamista dynaamisemmaksi ja tehokkaammaksi. Voit esimerkiksi seurata dashboard-näkymästä reaaliaikaisesti ja luotettavasti liiketoimintasi suoriutumista kohti tavoitteita ja tehdä tiedon avulla ketteriä päätöksiä.
 
 

Tutkimuspalvelujen ja analytiikan asiantuntijamme

Konserni

Pekka Vuorela

Toimitusjohtaja

Tutkimus

Pasi Lahtinen

Tutkimusjohtaja

Tutkimus

Mikko Ulander

Liiketoimintajohtaja, julkinen sektori

Analytiikka

Janne Palkama

Pääanalyytikko

Tietojohtamisen ja tiedolla johtamisen konsultointi

Anssi Vartiainen

Johtava tietojohtamisen asiantuntija

Jätä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä
ja helpotamme arkeasi.

 

Jätä viesti!

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja olet ajan tasalla.