Innolink on tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä

Tiedolla johtamisen ratkaisumme tuovat asiakkaidemme liiketoimintaan asiakasymmärrystä, markkinanäkyvyyttä ja menestystä. Keskitymme asiakkuuksien ja ilmiöiden tiedolla johtamisen näkökulmaan ja tuotamme asiakkaillemme todennettua arvoa ja vaikuttavuutta. Lyhyesti sanottuna helpotamme johtamisen arkea.

YKSITYINEN SEKTORI

Asiakkuuksien tiedolla johtaminen tuo menestystä

Tiedolla johtaminen muuntaa organisaatiosi toiminnassa syntyvän businesskriittisen tiedon tuloksellisen johtamisen perustaksi. Näkökulmana on asiakkuuksien tiedolla johtaminen, koska asiakkaat ovat yrityksesi tärkein voimavara. Tarjoamme kannattavan kasvun avaimia mm. myynnin, brändin vetovoima-, markkina- ja kilpailukykyhaasteisiin.

LUE LISÄÄ

JULKINEN SEKTORI

Tiedolla johtamalla vaikuttavuutta yhteiskuntaan

Tiedolla johtamisen ratkaisumme auttavat julkisorganisaatiotasi tavoitteiden saavuttamisessa ja sinua niihin johtamisessa. Tiedolla johtamalla päätöksenteko vie organisaatiotasi mitattavasti kohti strategisia ja toiminnallisia tavoitteita ja muuttuu yhteiskunnalliseksi vaikuttavuudeksi.

Lue lisää

 

 

 

 

 

 

 

Tiedolla johtamisen ratkaisumme tuovat asiakkaidemme liiketoimintaan todennettua arvoa ja vaikuttavuutta. Jalostamme datasta merkityksellistä tietoa, jonka avulla päätöksenteko on selkeämpää ja johtaa kohti strategisia tavoitteita. Yhdessä asiakkaidemme kanssa, luomme kokonaisnäkemyksen organisaation liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen tueksi.

Tutustu palveluihimme

 

Ajankohtaista

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erinomainen asiakaskokemus on kilpailuetu yrityksille, painottaa Innolinkin CEO Pekka Vuorela blogissa. Mutta miten markkinoilla voi erottautua parhaiten tarjoamalla asiakkaille erinomaista asiakaskokemusta?

 

Lue lisää

 

 

 

 

Kestävää kasvua yhdessä asiakkaiden kanssa
Innolink on kasvattanut Metsä Forestin asiantuntijoiden asiakas- ja markkinaymmärrystä asiakastyytyväisyystutkimuksilla ja -analyyseillä jo yli kymmenen vuoden ajan. Asiakkaiden kuunteleminen, heidän toimintansa syvempi tunteminen ja kenttätoimintojen tehostaminen on vahvistanut merkittävästi metsänomistajien tyytyväisyyttä ja lujittanut luottamusta Metsä Forestin toimintaan. 

Lue lisää

 

 

 

 

 

 

 

Kenestä tulee vuoden 2022 Tiedolla Johtaja?
Etsimme jälleen vuonna 2022 Suomen inspiroivinta Tiedolla Johtajaa kaikille avoimen ilmiantomahdollisuuden avulla. Ehdokkaat arvioidaan henkilö- ja organisaatiokategorioissa.
Valintaraati voi lisäksi päättää jakaa ylimääräisen tunnustuksen nimikkeellä Tiedolla Johtaja 2022 Teko. Ilmianto on päättynyt 31.8.2022. Voittajat julkistetaan ja palkitaan Tiedolla Johtaja 2022 -gaalassa 27.10.2022.

Lue lisää

 

 

 

 

 

 

 

Innolinkin tutkimuskonsultti Laura Koskimies pohtii blogissaan, miten tiedolla johtaminen auttaa kuntia kotoutumisen edistämisessä. Tutustu myös Työ- ja elinkeinoministeriölle toteutettuun selvitykseen kuntien kotouttamisohjelmista.

LUE LISÄÄ

 

 

 

 

 

 

 

 

Innolink-konserni on monipalveluyhtiö, joka keskittyy kahden eri liiketoimintakokonaisuuden kehittämiseen ja tarjoamiseen – tiedolla johtamisen palveluihin ja henkilöstöpalveluihin. Tuotamme asiakkaidemme liiketoimintaan todennettua arvoa ja vaikuttavuutta. Lyhyesti sanottuna helpotamme johtamisen arkea.

TUTUSTU KONSERNIIMME

 

Jätä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä
ja helpotamme arkeasi.

 

Jätä viesti

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja olet ajan tasalla.