Kuluttajapaneeli

Paneelitutkimuksella arvokasta tietoa kuluttajilta

Paneelitutkimuksella saat arvokasta tietoa kuluttajamarkkinoista esimerkiksi markkinoinnin sisällön suunnittelua ja kohdentamista varten. Paneelitutkimuksilla voidaan selvittää yksityiskohtaisesti valittujen kuluttajaryhmien käyttäytymistä. Panelistien vastaukset kertovat esimerkiksi niin kohderyhmän todellisista tarpeista, odotuksista, valintaperusteista kuin myös mielekkäimmistä hankintakanavista.

 

 

 

 

 

 

Paneelitutkimukset yrityksille ja organisaatioille

 • uusien tuotteiden ja palveluiden lanseeraus
 • mielikuvatutkimukset yrityksistä, tuotteista ja palveluista
 • pakkaus- ja logotestaukset valokuvien avulla
 • TV-, radio- ja printtimainosten esitestaukset ja näkyvyystutkimukset
 • bränditutkimukset
 • kuluttajakäyttäytymistutkimukset
 • tracking-tutkimukset
 • mielipidetutkimukset
 • verkkosivujen käyttäjätestaukset

 

Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää

 

Kirjaudu henkilökohtaisille jäsensivuillesi tai liity jäseneksi

 

Kirjautumissivulle

 

Kuluttajapaneelista, henkilötietojen käsittelystä ja kyselyjen jakelusta vastaa Cint Oy. Jäsensivuilla voit muuttaa taustatietojasi tai luopua jäsenyydestä. Jäsensivuilla ei voi muuttaa omaa sähköpostiosoitetta. Jos haluat muuttaa sähköpostiosoitteen, lähetä viesti paneelin ylläpidolle osoitteeseen membersupport@cint.com.

Rekisteröidy panelistiksi ja vaikuta!

Haluatko mukaan vaikuttamaan kiinnostaviin asioihin ja voittamaan huippupalkintoja? Käytä hyväksesi mahdollisuus ja rekisteröidy panelistiksemme alla olevalla lomakkeella. Kuluttajapaneeliimme kuuluu jo kymmeniätuhansia suomalaisia.

Sähköpostikutsu tutkimukseen

Rekisteröidyttyäsi panelistiksi olet mukana postituslistallamme ja voit saada sähköpostikutsuja tutkimuksiin.

Sähköpostiosoitettasi ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen, eikä sitä luovuteta eteenpäin. Kyselyihin antamat vastauksesi käsitellään aina anonyymeina ilman taustatietoja. Antamiasi taustatietoja käytetään ainoastaan tutkimuskutsujen kohdentamiseen. Tutkimuksiin osallistuminen on aina vapaaehtoista. Kun saat kutsun, muista toimia nopeasti, sillä tutkimukset ovat avoinna vain rajoitetun ajan. Yhteen kyselyyn vastaat muutamassa minuutissa.

Liity kuluttajapanelin jäseneksi tai kirjaudu henkilökohtaisille jäsensivuillesi

Kuluttajapaneelin jäsenet saavat sähköpostitse käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääsee henkilökohtaisille jäsensivuille. Jäsensivuilla voit mm. muuttaa taustatietojasi tai luopua jäsenyydestä. Jäsensivuilla ei voi muuttaa omaa sähköpostiosoitetta. Jos haluat muuttaa sähköpostiosoitteen, lähetä viesti paneelin ylläpidolle osoitteeseen membersupport@cint.com.

Yksityisyyden suoja

Luettuaan Innolink Research Oy:n panelisteja koskevat käyttöehdot henkilö hyväksyy ne ja antaa samalla suostumuksensa Innolink Research Oy:lle rekisterin käyttöön tietojensa osalta tämän rekisteriselosteen mukaisesti. Innolinkin kuluttajapaneeli on Cint Oy:n hallinnoima.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste Innolink Research Oy:n kuluttajapaneelista

Rekisterin pitäjä

Innolink Research Oy (Y-tunnus 2543787-4)
Naulakatu 3, 3.krs, 33100 Tampere
Puhelinnumero: 0300 870 880 (0,34 €/min+ pvm/mpm)

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Helena Kultanen, Innolinkin tutkimustuotannon johtaja
Naulakatu 3, 3.krs, 33100 Tampere
Puhelinnumero: 0300 870 880 (0,34 €/min+ pvm/mpm)

Rekisterin nimi

Innolink Research Oy / Kuluttajapaneeli

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin tarkoitus)

Rekisterin tietoja käytetään markkinatutkimuksiin, gallupeihin ja kyselyihin. Vastaajat ovat lupautuneet vastaanottamaan tiedon saapuvista kyselyistä tai tutkimuksista. Henkilötietojen käsittelystä ja kyselyjen jakelusta vastaa Cint Oy.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

 • Sähköpostiosoite
 • Postinumero
 • Sukupuoli
 • Ikä
 • Asuminen: asumismuoto, talotyyppi
 • Työtilanne

Säännönmukaiset tiedonlähteet

Ainoastaan rekisteröityneet itse antavat tietoja.

Rekisterin voimassaolo

Rekisteristä poistetaan automaattisesti vanhentuneet yhteystiedot. Rekisteristä voi poistaa omat tietonsa koska tahansa tutkimuskutsussa olevan linkin kautta tai omista tiedoista.

Säännönmukaisten tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Innolink Research Oy ei luovuta tietoja eteenpäin ilman asianomaisen henkilön omaa suostumusta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot tallennetaan Innolink Research Oy:n tietokantaan. Tietokannan tietojen muuttaminen ja käsittely on käyttäjätunnistukseen perustuvaa. Tietokannan käsittely tapahtuu ainoastaan sovellusten kautta. Tietokannan käyttö edellyttää käyttäjätunnusta ja henkilökohtaista salasanaa, joka myönnetään vain Innolink Research Oy:n kuluttajapaneelia ylläpitäville ja käyttäville henkilöille.

Käyttöehdot

Näitä käyttöehtoja sovelletaan käytettäessä Innolink Research Oy:n sivustoa. Käyttäjä hyväksyy käyttöehdot vastaamalla kysymyksiin ja rekisteröitymällä palveluun. “Lue oheiset ehdot huolellisesti läpi ennen kuin rekisteröidyt palveluumme. Innolink Research Oy (Innolink) ylläpitää sivustoa ja kaikkea niillä olevaa tietoa palveluun rekisteröityviä varten.”

Sovellettava laki

Näitä sivuja operoidaan Innolinkin toimesta Suomessa. Ehtoihin liittyviin kysymyksiin sovelletaan Suomen lakeja. Innolink voi poistaa henkilöitä rekisteristään väärinkäytöksen johdosta. Yksityisyyden suojasta Innolinkin kuluttajapaneelista löydät yhteenvedon kohdasta rekisteriseloste.

Palveluun rekisteröityminen

Palveluun voivat rekisteröityä kaikki Suomessa asuvat vähintään 15-vuotiaat henkilöt, joilla on käytössään sähköpostiosoite. Kuluttajapaneelissa saa olla yksi henkilö rekisteröityneenä vain yhdellä sähköpostiosoitteella. Väärin rekisteröityneet poistetaan palvelusta, eivätkä he voi voittaa mahdollisia palkintoja.

Palvelusta poistuminen

Paneelista voi poistua koska tahansa (omat tiedot / linkki tutkimuskutsuissa).

Palvelun palkinnot tutkimuksissa

Kuukausittain osallistujien kesken arvotaan kaksi (2) kappaletta 25 euron lahjakortteja S-ryhmään. Voitetut palkinnot toimitetaan kolmen viikon sisällä arvonnasta voittajalle. Lisäksi kahdesti vuodessa arvotaan tavarapalkintoja. Innolink Groupin ja sen tytäryhtiöiden henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontoihin.

Kuluttajapaneelin yleiset arvontaehdot:

 • Kuluttajapaneeli arpoo kuukausittain 2 kpl S-ryhmän 25 euron arvoisia lahjakortteja kaikkien edellisessä kuussa paneelikyselyihin vastanneiden kesken.
 • Lisäksi marraskuussa ja toukokuussa arvotaan edellisen puolen vuoden aikana kyselyihin vastanneiden kesken tavarapalkintoja.
 • Kuluttajapaneelin kuukausittaisen arvonnan suorittaa: Innolink Research Oy (Y-tunnus 2543787-4), Naulakatu 3, 3.krs, 33100 Tampere, puhelinnumero: 0300 870 880 (0,34 €/min+ pvm/mpm), www.innolink.fi
 • Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Innolink Groupin ja sen tytäryhtiöiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.
 • Kuluttajapaneelin tarjoamia palkintoja ei voi vaihtaa esimerkiksi rahaksi tai toiseen palkintoon. Kaikki palkinnot mainitaan erikseen kilpailun yhteydessä ja ne toimitetaan voittajille sellaisenaan, kuten palkintokuvauksessa on ilmoitettu
 • Toimitamme kaikki palkinnot Suomen Postin kautta, ellei toisin ilmoiteta.
 • Mikäli voittajaa ei tavoiteta esimerkiksi puutteellisten yhteystietojen perusteella, palautuu palkinto uudelleen jaettavaksi.
 • Kuluttajapaneeli kertoo voitosta voittajalle henkilökohtaisesti.
 • Kilpailuun osallistuneiden tulee aina käyttää omaa nimeään kilpailuissa. Mikäli joku esiintyy toisella nimellä, voi hän menettää palkinnon.
 • Kuluttajapaneeli pitää oikeuden muuttaa kilpailuiden sääntöjä kaikkina ajankohtina.
 • Kuluttajapaneeli noudattaa kaikissa kilpailuissa Suomen valtion lakia mm. arpajaislakia.