Innolink

Kirjoittaja

Viime perjantaina kokoonnuimme koko Innolinkin voimin Varalan urheiluopistolle Tampereelle. Ohjelmassa oli urheilupainotteinen konsernipäivä, joka käynnistyi lajikokeiluilla ja leikkimielisellä kesäkisalla.

Vauhdikkaan aamupäivän jälkeen vuorossa oli HR Business Partnerimme Jaana Piikkilän vetämä työyhteisökehittämisen workshop.

Työpajan aluksi jakaannuimme ryhmiin pohtimaan tekijöitä, joita arvostamme omassa työyhteisössämme ja jotka ruokkivat omaa työmotivaatiotamme. Jaana oli koostanut ryhmät siten, että ryhmien jäsenet edustivat tasaisesti kaikkia eri työrooleja ja toimipisteitä.

Ryhmien vastaukset olivat monilta osin hämmästyttävän samanlaisia: työn monipuolisuus ja työntekijöiden erilaisuuden arvostaminen nousivat puheenvuoroissa toistuvasti esiin.

”Kokemus siitä, että pystyy työssä olemaan oma itsensä, on erittäin tärkeä työn merkityksellisyyden ja töissä jaksaminen kannalta. Henkilöstömme diversiteetti ja laaja osaamispooli ovat selkeästi työyhteisömme voimavaroja, jotka puskevat Innolink-jengiä eteenpäin kohti yhteisiä tavoitteita”, Jaana analysoi.

Workshopin toisessa osassa paneuduimme pohtimaan arvojemme toteutumista Innolinkin arjessa. ”On ilahduttavaa huomata, että arvoihin pystytään oikeasti samaistumaan ja niille löydetään monia konkreettisia ilmentymiä työarjessa. Strategiaan painettuja lauselmia on tärkeä avata ja työstää yhdessä kerta toisensa jälkeen, jotta strategia todella lähtee elämään ja integroituu osaksi yrityksen dna:ta”, Jaana toteaa onnistuneen työpajan ja konsernipäivän päätteeksi.

Yhdessä, rohkeasti, ketterästi. Niistä on Innolink-jengi tehty.


Viimeisimmät blogit: