INNOLINK-KONSERNI

Innolink on monipalveluyhtiö, joka keskittyy kahden eri liiketoimintakokonaisuuden kehittämiseen ja tarjoamiseen – tiedolla johtamisen palveluihin ja henkilöstöpalveluihin. Synergiamme suuntautuvat erityisesti asiakasymmärrykseen, markkinanäkyvyyteen sekä liiketoiminnan tehokkuuteen. Tuotamme asiakkaidemme liiketoimintaan todennettua arvoa ja vaikuttavuutta. Lyhyesti sanottuna helpotamme johtamisen arkea.

Innolink Research – hyödynnä tutkittua tietoa

Onnistuneen johtamisen tueksi on aina tarvittu tietoa. Ajantasainen tieto mahdollistaa oikeiden päätösten teon, toiminnan tuloksellisuuden ja menestyksen myös tulevaisuudessa. Kumppaninasi tuomme tutkimuksen hyödyt käyttöösi, jotta voit saavuttaa tavoitteesi.

 

Tutustu Tiedolla johtamisen palveluihimme

Innolink Staff – työn ja tekijän kohtauspaikka

Luottamuksellinen yhteistyö kanssamme sekä laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa henkilöstövolyymisi optimoinnin ja liiketoimintasi hallitun kehittämisen. Löydämme oikeat ihmiset, oikeista syistä, oikeisiin tehtäviin.

 

Tutustu henkilöstöpalveluihimme

Hallituksen jäsenet  2023-2024

Kimmo Oila

Hallituksen puheenjohtaja

Kansainvälisen juridiikan, yrityskauppojen ja IPR-sopimusoikeuden asiantuntija, juristi. Tuotantotalouden diplomi-insinööri ja yrittäjäosakas Lexia Asianajotoimisto Oy:ssä. Luottamustoimia ja puheenjohtajuuksia useiden yhtiöiden ja yhteisöjen hallituksissa. Vapaa-aikana toimii mm. Paralympiakomitean hallituksessa.

Mika Kiljunen

Hallituksen varsinainen jäsen

Kansainvälistä uraa tehnyt, kokenut henkilöstöpalvelujen,  johtamisen ja johdon konsultoinnin sekä matkailualan erityisasiantuntija. Toimii Manilasta käsin Global Marine Travelin Aasian ja Tyynenmeren toimintojen pääjohtajana.

Petri Lampinen

Hallituksen varsinainen jäsen

Varainhoidon ja investointien rautainen asiantuntija, eteni pankkiiriliiketoiminnan (Interbank, Mandatum Pankki, Sampo Pankki) johtotehtävistä Taaleri Varainhoito Oy:n toimitusjohtajaksi. Nykyään useiden yritysten (mm. Taaleri Pääomarahastot, B2B Solutions, Coinmotion, PJL Consulting) hallituksessa luottamustehtävässä.

Jarkko Varvio

Hallituksen varsinainen jäsen

Tunneälykäs monitoimimies. Jaguar ja Land Rover -autojen aiempi myyntitykki. Legendaarinen kiekkosankari rikastuttaa urheilumaailman opeilla henkilöstöpalvelualan toimintamalleja. Ammentaa joukkueurheilun ammattilaismaailmasta yrityselämään mm.  tiimityöskentelyn, sparrauksen ja paineensietokyvyn keinoja. Toimitusjohtaja ja osakas Innolink Group Oy:ssä.

Pekka Vuorela

Hallituksen varsinainen jäsen

Visionäärinen tiedolla johtamisen ammattilainen, joka on työskennellyt Innolinkillä yli 15 vuoden ajan erilaisten tutkimusten toteutuksen, asiakkuuksien johtamisen, konsultoinnin ja liiketoiminnan johtamisen tehtävissä. Palvelee suuria ja keskisuuria julkisen ja yksityisen sektorin asiakkuuksia tiedolla johtamisen ratkaisuissa. Toimii luottamustehtävissä palvelualan yritysten Paltan elinkeinopoliittisessa valiokunnassa sekä kuuluu Ilmarisen asiakkuuksien neuvottelukuntaan. Innolink Groupin toimitusjohtaja ja Innolink Group Oy:n osakas.

Oletko sinä uusi innolinkkiläinen?

 

Haluatko mukaan Innolinkin voittajatiimiin rakentamaan Suomen parasta tiedolla johtamisen konsulttiyhtiötä? Vai oletko henkilöstöpalvelualan liiketoiminnan rautainen ammattilainen?

Lunastaaksemme paikkamme kärkitoimijana Suomessa ja kansainvälisesti, haluamme koota yhteen maan valovoimaisimmat huippuammattilaiset.

Tarkista tämänhetkiset avoimet Innolinkin työpaikat.

 

Tarkista tästä