Tiedon kiihdyttämö & virittämö

Miten tietoa hyödynnetään organisaatiossasi?

Tieto ei yksistään tee ketään autuaaksi, mutta se nostaa esiin mahdollisuuden ideoida yhdessä erilaisia kehityssuunnitelmia, toimenpiteitä ja niiden vaikuttavuuden seurantaa.

Innolinkin Tiedon kiihdyttämö ja Tiedon virittämö tarjoavat keinoja, joilla tiedon hyödyntämisestä tehdään ketterää, systemaattista toimintaa. Tiedolla johtamisen yhteistä kulttuuria kehitetään niin, että tiedolle saadaan yhteinen merkitys ja se aidosti houkuttelee koko organisaatiota osallistumaan yhteisen tulevaisuuden kehittämiseen.

Tiedon kiihdyttämö

Innolinkin Tiedon kiihdyttämö kiteyttää tiedon merkityksen, ravistelee tiedosta tavoitteen ja kirkastaa yhteisen suunnan. Työskentely sisältää kolmivaiheisen osallistavan workshopin, jonka avulla teet tiedosta kiihdytettyä tavoitteellista toimintaa. Kirkastamme yhdessä muutostavoitteen ja ensiaskeleet jatkotoimenpiteiksi.

Kiihdyttämön avulla saat selville organisaatiosi uudistumiseen ja kilpailukykyyn parhaiten vaikuttavat tekijät sekä askelmerkit tiedolla johtamisen parhaiden käytänteiden mukaiseen ketterään kehittämiseen.

Tiedon virittämö

Tiedon virittämö käynnistää jatkuvan tiedon tehokkaan hyödyntämisen läpi koko organisaation. Se mahdollistaa ajantasaisen reagoinnin ja systemaattisen tiedolla johtamisen organisaatiossasi. Keskiössä yhdessä ohjautuminen, osallistaminen, onnistumisten näkyväksi tekeminen ja tiedolla johtamisen kulttuurin kehittäminen.

Virittämö on viisiportainen palvelu, joka käynnistyy kolmella konseptoidulla vaiheella, joilla avataan tiedon merkitys, ravistellaan ajatuksia tiedon hyödyntämisestä ja sovitaan yhteiset hyödyntämistavat. Jatkovaiheet räätälöidään tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää

Tiedolla johtamisen konsultointi

Juuse Montonen

Tiedolla johtamisen konsultoinnin johtaja

Referenssit

Innolinkin asiakaskuntaan kuuluu 40 Suomen sadasta suurimmasta yrityksestä. Lisäksi teemme yhteistyötä merkittävien julkisen sektorin organisaatioiden kanssa.

Kaikki referenssit