Tiedolla johtaminen vahvistaa toimintasi vaikuttavuutta

Tiedolla johtamisen ratkaisumme auttavat julkisorganisaatiotasi tavoitteiden saavuttamisessa ja sinua niiden johtamisessa. Me autamme, oli vastuullasi sitten asiakaslähtöisyyden vahvistaminen, palvelukokemuksen ymmärtäminen, alueellinen elinvoimakehitys, kotoutumisen varmistaminen tai yliopiston tutkimushanke. Tukenasi ovat niin analytiikka-, tietojärjestelmä- kuin tutkimuspalvelummekin. Tiedolla johtamalla päätöksenteko vie organisaatiotasi mitattavasti kohti strategisia ja toiminnallisia tavoitteita ja muuttuu yhteiskunnalliseksi vaikuttavuudeksi.

Asiakkuuksien ja ilmiöiden tiedolla johtamisen keskeiset teemamme julkisella sektorilla

Asiakas- ja asukaskokemus

Tiedolla johtaminen mahdollistaa asiakas- ja asukaslähtöisen toiminnan ja palvelutarjoaman kehittämisen. Missä ovat vahvuutenne ja kehittämistarpeenne?

 

lue lisää

Elinvoima

Vahvista alueesi elinvoimaista erottautumista. Tiedolla johdettu elinvoimakehitys palvelee kaikkia alueesi yrityksiä ja asukkaita.

 

lue lisää

Maahanmuutto

Edistä kotoutumista ja hyviä väestösuhteita kokonaisvaltaisesti. Johda seutusi maahanmuuton ja kotoutumisen tilannetta järjestelmällisesti. Tiedosta mitä asioita sinun tulee seurata ja mitä ne tilanteestanne kertovat.

 

lue lisää

Yhteiskunnan ilmiöt

Ymmärrä ja ennakoi ajankohtaisten ilmiöiden kehittymistä. Meiltä löydät ratkaisun tietotarpeisiisi oli vastuullasi sitten kehityshanke, teemaselvitys tai yliopistotutkimus. Laaja-alaiset ja ketterät tiedonkeruu- ja analytiikkaratkaisumme auttavat nostamaan ajankohtaisten ilmiöiden tarkastelusi uudelle tasolle.

 

lue lisää

Koulutus

Mittaa ja edistä koulutus- ja tutkimustavoitteitasi. Muodosta helposti jäsentyvä näkemys koulutus- tai tutkimusorganisaatiosi toiminnasta ja toimintaympäristöstä. Johda tiedolla koulutusorganisaatiosi arkea ja strategisia tavoitteita, oli kyse opiskelijoista, henkilöstöstä, keskeyttäneistä, työelämäyhteistyöstä tai valmistuneiden työllistymisestä. Huomioithan myös yliopistoille tarjoamamme monipuoliset tiedonkeruuratkaisut tieteellisissä tutkimushankkeissa.

 

lue lisää

 

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää

Mikko Ulander

Liiketoimintajohtaja, julkinen sektori

+358 45 358 6815


Asiakastyöt

Teemme yhteistyötä merkittävien julkisen sektorin organisaatioiden kanssa. Autamme valtion toimijoita, järjestöjä, liittoja ja kuntia toimimaan ketterämmin.

Blogi