Tiedolla johtaminen vahvistaa toimintasi vaikuttavuutta

Tiedolla johtamisen ratkaisumme auttavat julkisorganisaatiotasi tavoitteiden saavuttamisessa ja sinua niiden johtamisessa. Me autamme, oli vastuullasi sitten asiakaslähtöisyyden vahvistaminen, palvelukokemuksen ymmärtäminen, alueellinen elinvoimakehitys, kotoutumisen varmistaminen tai yliopiston tutkimushanke. Tukenasi ovat niin analytiikka-, tietojärjestelmä- kuin tutkimuspalvelummekin. Tiedolla johtamalla päätöksenteko vie organisaatiotasi mitattavasti kohti strategisia ja toiminnallisia tavoitteita ja muuttuu yhteiskunnalliseksi vaikuttavuudeksi.

Asiakkuuksien ja ilmiöiden tiedolla johtamisen keskeiset ratkaisumme julkisella sektorilla

Asiakas- ja asukaskokemus

Muodosta kokonaiskuva organisaatiosi asiakaspalvelusta tai asukaspalveluista ja kehitä niitä vaikuttavasti. Tunnista millaisia asiakasryhmiä organisaatioillasi on ja millaista asikaskokemusta niistä kukin arvostaa. Ymmärrä asiakaskokemuksen muodostumista asiakaspolkunne eri vaiheissa. Missä ovat vahvuutenne ja missä kehittämistarpeenne?

lue lisää

Elinvoima

Ymmärrä alueesi elinvoiman nykytilaa ja kehitystä selkeinä teemoina ja mittareina. Tunnista millaisia ovat kuntasi elinvoimahaitat ja mistä syntyy positiivinen erottautumisesi. Tiedolla johdettu aluekehityksen ja kaupunkisuunnittelu palvelee sekä yrityksiä ja asukkaita.

lue lisää

Maahanmuutto

Johda seutusi maahanmuuton ja kotoutumisen tilannetta järjestelmällisesti ja kokonaisvaltaisesti. Tiedosta mitä asioita sinun tulee seurata ja mitä ne tilanteestanne kertovat. Tiedolla johtaminen toimii kotoutumisen ja hyvien väestösuhteiden edistämisen tukena.

lue lisää

Yhteiskunnan ilmiöt

Tiedolla johtaminen auttaa ymmärtämään ja ennakoimaan ajankohtaisiin ilmiöihin liittyviä näkökulmia. Meiltä löydät ratkaisun tietotarpeisiisi oli vastuullasi sitten kehityshanke, teemaselvitys tai yliopistotutkimus. Laaja-alaiset ja ketterät tiedonkeruu- ja analytiikkaratkaisumme auttavat nostamaan ajankohtaisten ilmiöiden tarkastelusi uudelle tasolle.

lue lisää

Koulutus

Muodosta helposti jäsentyvä näkemys koulutus- tai tutkimusorganisaatiosi toiminnasta ja toimintaympäristöstä. Johda tiedolla koulutusorganisaatiosi arkea ja strategisia tavoitteita, oli kyse opiskelijoista, henkilöstöstä, keskeyttäneistä, työelämäyhteistyöstä tai valmistuneiden työllistymisestä. Huomioithan myös yliopistoille tarjoamamme monipuoliset tiedonkeruuratkaisut tieteellisissä tutkimushankkeissa.

lue lisää

 

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää

Mikko Ulander

Liiketoimintajohtaja, julkinen sektori
mikko.ulander@innolink.fi
+358 45 358 6815


Asiantuntijamme

Tutkimus

Mikko Ulander

Liiketoimintajohtaja, julkinen sektori

Tutkimus

Inna Jauhiainen

Asiakaspäällikkö

Tutkimus

Etta Partanen

Viestintä- ja tutkimuspäällikkö

Tutkimus

Laura Koskimies

Tutkimuskonsultti

Tutkimus

Petteri Halmela

Tutkimuskonsultti

Tutkimus

Juho-Matti Paavola

Tutkimuspäällikkö, julkinen sektori

Tutkimus

Meiju Ahomäki

Projektipäällikkö

Tutkimus

Wilhelm Noth

Tutkimus- ja avainasiakaskoordinaattori

Tutkimus

Kaisa Valkiaranta

Tutkimuskoordinaattori, julkinen sektori

Analytiikka

Janne Palkama

Pääanalyytikko

Tietojohtamisen ja tiedolla johtamisen konsultointi

Anssi Vartiainen

Johtava tietojohtamisen asiantuntija

Blogi