Jarno Dahl

Kirjoittaja

Innolink Henkilöstöpalvelut vahvistavat rivejään kaappaamalla Pohjanmaan maakunnissa toimihenkilö- ja avainhenkilörekrytoinneista tunnetun tekijän, Jouko Karjalaisen. Joukolla on yli 20 vuoden kokemus rekrytoinneista, erityisesti teollisuus-, IT- ja eri asiantuntijayrityksissä sekä vahva verkosto Pohjanmaan maakuntien yrityskentässä. Kokemusta löytyy sekä henkilöstöalalta että eri yritysten HR- päällikkörooleista Seinäjoella, Vaasassa, Tampereella ja Helsingissä.

”Innolink kiinnosti Pohjanmaan maakunnissa nykyaikaisena, innovatiivisen ja kehityshakuisena henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyrityksenä. Myös Innolinkin aktiivinen toiminta herätti mielenkiintoni. Kiinnostavaa Innolinkissä oli myös tämä päätoimiala, tutkimuspalvelut, jonka yhdistäminen omaan työhön tuntui mielenkiintoiselta”, Karjalainen listaa.

Pohjanmaan henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Jarno Dahlin mukaan heti ensimmäisestä tapaamisesta tuli selväksi, että Innolinkillä on tarvetta tämänkaltaiselle tekijällä Pohjanmaan maakunnissa.

”Joukon toimintatapa on tehokas ja laadukas. Hänen pitkä kokemuksensa tuo varmuutta ja kokemusperäistä osaamista koko organisaatiolle. Jouko ottaakin vastuuta kaikkien rekrytointien osaamisen kehittämisessä sekä kehittää toimintaprosesseja ylempien toimihenkilöiden rekrytoinneissa”, Dahl toteaa.

Joukon ensimmäisen työviikon ollessa lopuillaan hän toteaa, että yhteistyö kollegoiden kesken on rentoa ja asiantuntevaa sekä toiminta on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle. Heti alussa hän on päässyt Innolinkillä Komaksen LEAN-kehityspäällikön ja Ylistaron Terästakomon (Palax) hankintapäällikön hakuihin mukaan sekä muutamiin DiSC Everything -toteutuksiin. Ensi viikolla Joukolla on luvassa SHL-sertifiointi, joka vahvistaa entisestään Innolinkin henkilöstöarviointiosaamista.

 

Jouko Karjalainen, rekrytointijohtaja Innolink Pohjanmaa
jouko.karjalainen@innolink.fi
puh +358 400 721 717

Jarno Dahl, toimitusjohtaja Innolink Pohjanmaa
jarno.dahl@innolink.fi
puh +358 40 1829 228


Viimeisimmät blogit: