Etsimme asiakkaallemme Sähköasennus A-P Manninen Oy:lle töiden laajamittaisen kasvun myötä Alavudelle TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Sähköasennus A-P Manninen tuottaa kattavasti sähköasennuksia, sähkösuunnittelua, antenniurakointia, urakointia, aurinkopaneelijärjestelmät sekä myy sähkötarvikkeita asiakkaille Alavuden ja lähiseutujen alueilla. Tällä hetkellä yritys työllistää 8 henkilöä.

Työnjohtajana tärkeintä on nauttia ihmisten kanssa työskentelystä. Odotamme työnjohtajalta vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, luotettavaa ja reilua johtamiskykyä sekä sujuvia tiimityötaitoja. Työnjohtajana vastaat yrityksen työnjohdollisista ja työnohjauksellisista vastuista sekä raportoinnista. Työnkuvaan kuuluu myös asiakkaiden kanssa toimimista, missä pärjää sosiaalisella ja asiakaspalveluhenkisellä työotteella. Hakijalta vaaditaan kattavasti alan kokemusta ja valmiutta/näyttöä itsenäisestä työskentelystä, mieluiten työnjohtokokemuksesta. Työskentelyalueena on Alavus sekä lähikunnat, tarvittaessa satunnaisesti myös muualla Suomessa. Toivomme erityistä sitoutumista työnkuvaan ja halua työllistyä pitkäaikaiseen vakaaseen työsuhteeseen.

Työnantaja on valmis tarjoamaan kilpailukykyisen palkan. Työt alkavat syksyn aikana.

Hakemuksia käsitellään jo hakuprosessin aikana ja paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja työpaikasta voit tiedustella Innolinkin Heidi Pyylammelta heidi.pyylampi@innolink.fi 050 570 8995 tai Miika Ulvilalta miika.ulvila@innolink.fi 050-5396864.

Innolink Henkilöstöpalvelut on toiminut työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Kauttamme työllistyy vuosittain tuhansia työntekijöitä – arvojemme mukaisesti yhdessä, rohkeasti ja ketterästi haluamme olla osa myös Sinun menestystarinaasi.

Hakuaika alkaa: 01.08.2022 09:00 – Hakuaika päättyy: 01.10.2022 23:59

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä