Etsimme asiantuntijakonsulttia asiakkaidemme TIEDOLLA JOHTAMISEN KOKONAISKEHITTÄJÄSI. Tehtävänäsi on auttaa asiakkaitamme uudistumaan ja kasvamaan tiedolla johdetusti. 

Innolinkin Tiedolla johtamisen -palvelut auttavat asiakkaitamme menestymään. Rakennamme tiedolla johtamisen kokonaisratkaisuja, joissa tieto johtaa toimintaa. Tuotamme asiakkaillemme älykästä tietoa, jonka varassa rakennamme entistä parempia toimintamalleja ja valmennamme tiedolla johdettua muutosta. 

Etsimme sinua, jolla on kokemusta tiedolla johtamisesta ja strategiaprosessien konsultoinnista. Olet pätevöitynyt esimerkiksi johonkin seuraavista osa-alueista: tiedolla johtaminen tai tietojohtaminen, johdon konsultointi, strategiatyön konsultointi, tietoarkkitehtuuri, strategialähtöiset mittarit tai BI. Hallitset strategiaprosessien fasilitoinnin ja mittaamisen teoriaa, viitekehyksiä ja käytäntöä. Sinulla on näkemystä ja ideoita, joilla voit tukea asiakkaidemme tietoperusteista päätöksentekoa. 

Näemme isona etuna, mikäli sinulla on kokemusta strategialähtöisten mittareiden käyttöönotoista, toteuttamisesta ja arvioinnista. Toivomme, että ymmärrät tietoarkkitehtuurin teknologiaa ja olet kiinnostunut siitä, miten tietoa hyödynnetään johtamisen tukena.  

 

Lisäksi työtehtävässä menestyäksesi

  • sinulla on hyvä looginen päättelykyky, kyky hahmottaa isoja kokonaisuuksia ja kiteyttää niistä olennainen johtamisen tueksi

  • intohimosi on konsultoida ja valmentaa sekä aikaansaada vaikuttavuutta ja aitoa muutosta 

  • olet tiimipelaaja, mutta haluat itsenäisen ja vastuullisen roolin kasvavassa jengissä, etkä kaihda henkilökohtaista myyntityötä ja tulospainetta 

  • uskot tiedolla johtamisen voimaan ja pystyt konkretisoimaan tiedon käytännön toimenpiteiksi  

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ohella rennon työilmapiirin ja huippukollegat, työkykyä ylläpitävät työsuhde-edut sekä modernit ja mobiilit työkalut töidesi toteuttamiseen. Tehtävä on vakituinen ja työskentelypaikkana on ensisijaisesti joko Tampereen tai Helsingin toimistomme. Työ vaatii matkustusvalmiutta sekä kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi. 

 
Jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 9.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tiedolla johtamisen valmentajalta Terhi Meriläiseltä terhi.merilainen@innolink.fi sekä puhelimitse 040 752 4043 arkisin 28.7 – 7.8. klo 10-12. 

 

www.innolink.fi 

Innolink on vuonna 1991 perustettu konsulttiyhtiö, jossa työskentelee noin 60 tiedolla johtamisen ammattilaista. Visiomme on olla tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä ja missiomme on helpottaa johtamisen arkea. Tiedolla johtamisen palvelukokonaisuutemme koostuu tutkimuksesta, analytiikasta sekä konsultoinnista ja valmentamisesta.

#innolink #rekry #tiedollajohtaminen #myynti #johtaminen #kasvu #asiakaskokemus #valmennus #konsultointi

Hakuaika alkaa: 26.06.2020 12:00 – Hakuaika päättyy: 09.08.2020 23:30

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä