Haemme asiakkaallemme Luoman Puutuote Oy:lle reippaita TARVIKEPUSSITTAJIA

Työ on pääsääntöisesti tarvikkeiden pussitusta ja työtä on tarjolla kahdelle henkilölle. Tärkeintä on, että sinulla on ripakopallinen hyvää asennetta, ripeyttä ja kätevät kädet sekä innostusta tarkkuutta vaativaan työhön. Aikaisempi kokemus pakkaustöistä tai tuotannon töistä on eduksi. Jos sinulla on innostusta puuhailla mm. erilaisten käsitöiden tai askartelun parissa, voit olla juuri tähän työhön sopiva henkilö. Tarjolla on määräaikainen sopimus sekä myös pitkäaikainen työrupeama on enemmän kuin mahdollista.

Toivomme sinulta:

-Reipasta työasennetta

-Sorminäppäryyttä

-Nopeutta ja tarkkuutta

Mikäli koet sopivasi näihin hommiin, lähetä hakemus ja CV:si oheisen linkin kautta. Äläkä turhaa aikaile vaan lähetä tietosi meille viipymättä, sillä käsittelemme hakemuksia kokoajan ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Kuusisaari, +358 50 501 9898.

"Innolink Staff on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!

Hakuaika alkaa: 13.02.2020 10:00 – Hakuaika päättyy: 27.02.2020 10:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä