SiniService Oy tarjoaa asiantuntevat siivouspalvelut yksityishenkilöille, yrityksille ja liikelaitoksille Seinäjoella ja lähialueilla. He palvelevat asiakkaitaan miltei 20 vuoden tuomalla kokemuksella ja lujalla siivousalan ammattitaidolla. Olipa kyseessä sitten pieni pintasiivous, läpikotainen suursiivous tai ylläpitosiivous, SiniService panostaa aina laadukkaaseen työnjälkeen. Saman katon alta asiakas saa myös ikkunanpesut ja muut vastaavat palvelut.

 

Haemme asiakasyrityksellemme SINISERVICELLE siivoojaa Seinäjoelle

Odotamme hakijalta reipasta ja ennenkaikkea työtä pelkäämätöntä asennetta. Täsmällisyys ja sitoutuneisuus tekemääsi työtä kohtaan on valttia. Työn kesto on alkuun 1-4 kk ja mahdollisuus jatkoon sopimuksen mukaan. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten toimi pikaisesti!

Tarjoamme sinulle:

– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

– Arvokasta työkokemusta tunnetussa yrityksessä

– Mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen

– Mukavan työympäristön ja ilmapiirin

Lisätiedot tehtävästä antaa arkisin Juha Kuusisaari 050 5019898 juha.kuusisaari@innolink.fi

Innolink Staff on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!

Hakuaika alkaa: 30.01.2020 09:20 – Hakuaika päättyy: 20.02.2020 12:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä