Satmatic Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista. Ulvilassa ja Keravalla työskentelee lähes 100 henkilöä. Lisäksi Satmaticiin kuuluu Kurikassa toimiva Suomen johtava muuntamovalmistaja Finnkumu Oy. Satmatic Oy on osa pörssiyhtiö AS Harju Elekteriä.
Koko konsernissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista.

Haemme Satmaticin Keravan yksikköön pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen sähkökeskusten tarkastajaa/testaajaa. 

Hakijalta odotamme sähkö-/automaatioalalle soveltuvaa koulutustaustaa sekä jo hankittua kokemusta kojeistoasentajana tai muusta sähkökeskusten parissa toimimisesta. Kokemus alan testaus- tai tarkastustyöstä katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää työssä menestymiselle on vahva keskusosaaminen ja hyvä piirikaavioiden ymmärrys sekä testaustyöhön sopiva täsmällinen ja tarkka toimintatapa.

Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen alkupalkka tulisi olemaan kokemuksesta ja osaamisesta riippuen 15-17€/h. 

Paikka täytetään ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä tai sopimuksen mukaan kesälomien jälkeen. Hakuprosessista vastaa kokonaisuudessaan Innolink Henkilöstöpalvelut, joten toivomme vastaanottavamme kaikki hakemukset ja ansioluettelot oheisen hakulomakkeen kautta. 

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme .

Hakuaika alkaa: 26.06.2019 09:00 – Hakuaika päättyy: 31.07.2019 23:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä