MONITAITOISIA ASENTAJIA KOJEISTOVALMISTUKSEEN

Etsimme Tampereelle aktiivisia sähkökeskusasentajia monipuoliseen sähkökojeiden kokoonpano/testaus- ja kytkentätyöhön. Työ pitää sisällään erilaisten runkorakenteiden valmistusta, sähkö- ja automaatiokeskusten kokoonpanoa ja kalustusta sekä kytkentää.

Hakijoilta odotamme:
– Sähkö- tai automaatioalan koulutustaustaa tai muuta kautta hankittua alan perusosaamista
– Osaamista/kokemusta sähkö- tai automaatiotöistä asentajana, testaajana, kokoonpanossa, kytkennässä tai muussa soveltuvassa alan tehtävässä. (Myös nuoret innokkaat alan tulevaisuuden tekijät huomioidaan!)
– Piirikaavioiden lukutaitoa
– Omatoimista ja itsenäistä työotetta sekä motivaatiota työllistyä alalle

Työ alkaa määräaikaisena, josta mahdollisuus jatkaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisella lomakkeella. Otamme yhteyttä nopeasti hakuprosessissa eteneviin hakijoihin. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja työpaikasta voit tiedustella Jani Niemiseltä sähköpostitse osoitteesta jani.nieminen@innolink.fi tai 045-8763785

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!

Hakuaika alkaa: 16.11.2020 09:00 – Hakuaika päättyy: 27.11.2020 12:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä