Promeco on maailmanlaajuisesti toimiva vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja. Palvelut kattavat koko suunnittelu- ja tuotantoketjun tuotekehityksestä valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Promeco tarjoaa laadukkaita, viimeisintä tekniikkaa edustavia, kustannustehokkaita ratkaisuja niin meri- ja energiateollisuuden kuin raideliikenteen sekä valmistavan teollisuuden asiakkaille. Promecolla on toimipisteet Suomessa Kankaanpäässä ja Vaasassa, sekä Puolassa Goscicinossa. Lisäksi Promecon ammattilaisia työskentelee eripituisissa hankeissa ja projekteissa ympäri Suomen. 

Lisätietoja: www.promeco.fi

Etsimme sähkö-/automaatioalan ammattilaisia, joilla on mahdollisuus työskennellä reissutyössä Etelä-Suomessa ja/tai Promecon Pansian tehtaalla Kankaanpäässä. Reissutyö koskisi HKL:n M100 ja M200-sarjan metrojunien peruskorjausta Helsingissä, mutta alalle avautuu säännöllisesti pääkaupunkiseudulle myös muita projekteja, jonne etsimme sähkö-/automaatioalan osaajia. 

Reissutyössä Helsingissä päivitetään metrojunien ohjaamoiden sähkötekniikka ajan tasalle ja ajoon päätyy täysin päivitetyn ilmeen saaneet junat, joissa on todella panostettu matkustusviihtyvyyteen, ajoergonomiaan – ja tietysti huolella tehtyihin sähköratkaisuihin! Tehtävässä pääset osaksi näkyvää projektia, jonka lopputuotteesta – toimivasta ja uusitusta metrosta – tuhannet pääkaupunkiseudun matkustajat pääsevät nauttimaan päivittäin. Metrojunat peruskorjataan Helsingissä  Roihuvuoressa HKL:n varikolla ja Ilmalassa VR:n varikolla.

Promecon Pansian tehtaalla puolestaan toteutetaan laadukkaita meri-, energiateollisuus-, raideliikenne- ja valmistavan teollisuuden ratkaisuja asiakkaille ympäri maailman.  Pääset osaksi toimivaa tiimiä, jossa arvostetaan huolellista työjälkeä ja autetaan kaveria. Promecolla panostetaan tiimien työviihtyvyyteen ja -turvallisuuteen sekä työn teon ergonomisuuteen. Työaika on pääosin arkisin klo 7-15.

Hakijoilta edellytetään:

  • soveltuvaa sähkö-/automaatioalan koulutusta
  • tuotantoympäristöön ja tiimityöhön sopivia yhteistyötaitoja
  • tietotekniikan hallintaa

Etsimme tässä haussa useampaa sähkö-/automaatioasentajaa, joten jätä siis hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikimmiten oheisen linkin kautta. Työ alkaa kevään 2021 aikana sopimuksen mukaan. Tästä hausta vastaa Innolink Staff ja lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse paivi.leppasaajo@innolink.fi

Innolink Staff on toiminut työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Kauttamme työllistyy vuosittain tuhansia työntekijöitä – arvojemme mukaisesti yhdessä, rohkeasti ja ketterästi haluamme olla osa myös Sinun menestystarinaasi!

www.innolinkstaff.fi 

Hakuaika alkaa: 12.01.2021 10:05 – Hakuaika päättyy: 24.01.2021 23:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä