Promeco on maailmanlaajuisesti toimiva vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja. Palvelut kattavat koko suunnittelu- ja tuotantoketjun tuotekehityksestä valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Promeco tarjoaa laadukkaita, viimeisintä tekniikkaa edustavia, kustannustehokkaita ratkaisuja niin meri- ja energiateollisuuden kuin raideliikenteen sekä valmistavan teollisuuden asiakkaille. Promecolla on toimipisteet Suomessa Kankaanpäässä ja Vaasassa, sekä Puolassa Goscicinossa. Lisäksi Promecon ammattilaisia työskentelee eripituisissa hankeissa ja projekteissa ympäri Suomen. 

Lisätietoja: www.promeco.fi

Etsimme sähkö-/automaatioalan ammattilaisia HKL:n M100 ja M200-sarjan metrojunien peruskorjaukseen Helsinkiin. 2-vuotisessa hankkeessa peruskorjataan ensin kaikkiaan 39 Valmetin/Strömbergin vuosina 1979–1984 valmistamaa M100-metrojunaa ja seuraavaksi 12 Bombardierin vuosina 2000–2001 valmistamaa M200-metrojunaa. Metrojunien peruskorjausprojekti päättyy vuonna 2023.

Hankkeessa päivitetään metrojunien ohjaamoiden sähkötekniikka ajan tasalle ja ajoon päätyy täysin päivitetyn ilmeen saaneet junat, joissa on todella panostettu matkustusviihtyvyyteen, ajoergonomiaan – ja tietysti huolella tehtyihin sähköratkaisuihin! Tehtävässä pääset osaksi näkyvää projektia, jonka lopputuotteesta – toimivasta ja uusitusta metrosta – tuhannet pääkaupunkiseudun matkustajat pääsevät nauttimaan päivittäin.

Hakijoilta edellytetään:

  • soveltuvaa sähkö-/automaatioalan koulutusta
  • tuotantoympäristöön ja tiimityöhön sopivia yhteistyötaitoja
  • tietotekniikan hallintaa

Etsimme tässä haussa 4 sähkö-/automaatioasentajaa. Metrojunat peruskorjataan Helsingissä  Roihuvuoressa HKL:n varikolla ja Ilmalassa VR:n varikolla – joten liikenneyhteydet työpaikalle ovat loistavat.

Jätä siis hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikimmiten oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tästä hausta vastaa Innolink Staff ja lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse paivi.leppasaajo@innolink.fi

Innolink Staff on toiminut työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Kauttamme työllistyy vuosittain tuhansia työntekijöitä – arvojemme mukaisesti yhdessä, rohkeasti ja ketterästi haluamme olla osa myös Sinun menestystarinaasi!

www.innolinkstaff.fi 

Hakuaika alkaa: 12.01.2021 11:00 – Hakuaika päättyy: 24.01.2021 23:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä