Upofloor Oy osa Kährs Group- konsernia, joka on maailman johtavia puu- ja parkettilattioiden sekä PVC- ja pehmitinvapaiden muovilattianpäällysteiden valmistajia. Tarjoamme käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä lattiaratkaisuja kaikkiin kohteisiin ja käyttötaroituksiin. Kährs Groupin tuotteita myydään yli 70 maassa ja olemme markkinajohtaja puulattianpäällysteissä Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä ja asemamme on vahva myös muilla keskeisillä markkinoilla kuten Iso-Britanniassa ja Saksassa. Konsernilla on kuusi omaa tuotantolaitosta, joista yksi sijaitsee Suomessa Ikaalisissa. Työntekijöitä on 1700 ja vuosittainen liikevaihto on 300 MEUR.

Etsimme asiakkaallemme Ikaalisiin sähkö-/automaatioammattilaista kunnossapitoon.

Tehtävä sisältää prosessilaitteiden ja -järjestelmien kunnossapidon lisäksi monipuolista ongelmanratkaisua sekä toimintojen ja laitteitojen kehittämistä.

Hakijoilta edellytetään:

  • soveltuvaa sähkö-/automaatioalan koulutusta
  • tietotekniikan hallintaa
  • kohtalaista englannin kielen osaamista
  • tuotantoympäristöön ja tiimityöhön sopivia yhteistyötaitoja
  • kokemusta ohjelmoitavista logiikoista (mm. S7, Omron)

Eduksi katsotaan CAD-osaaminen sekä kokemus kalibroinnista.

Tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät. Toimenkuvaa voidaan muokata henkilön osaamisen perusteella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Rekrytointikumppanina haussa toimii Innolink. Lisätietoja voi kysellä puhelimitse: Jan-Erik Sjöblom, p. 050 3364 773 tai sähköpostilla: jan-erik.sjoblom@innolink.fi

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi/ansioluettelosi pikimmiten oheisella hakulomakkeella-> Tehtävään haastatellaan jo hakuaikana.

Hakuaika alkaa: 12.11.2020 15:00 – Hakuaika päättyy: 30.11.2020 23:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä