Etsimme nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme Focuslink Oy:lle puhelinhaastattelijoita toteuttamaan mielipide- ja markkinatutkimuksia. Tutkimusprojektit ovat vaihtelevia, mm. B2B-asiakastyytyväisyystutkimuksia sekä asumiseen ja liikkumiseen liittyviä kartoituksia. Työ on määräaikainen vuoden 2020 loppuun ja työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti tai tuntityönä.

Tutkimusprojektien puhelinhaastatteluja voi tehdä toimistolla Tampereella tai etänä kotoa käsin. Etänä työskentelyä varten tarvitset toimivan tietokoneen, internet-yhteyden ja mikrofonin. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 8.00-16.00 välillä, mutta mahdollisuus on myös ilta- tai viikonlopputyöhön. Työ ei sisällä myyntityötä, ainoastaan haastatteluita. Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä työssä menestymiseen. Palkkaus kiinteän tuntipalkan mukaan.

Odotamme hakijalta:

  • Asiakaspalvelulähtöistä asennetta
  • Selkeää ja asiallista puheääntä sekä hyvää suomen kielen taitoa (muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • Rohkeutta itsenäiseen työskentelyyn

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään la 31.10.2020 klo 15 mennessä. Muista sisällyttää hakemukseen tieto siitä, milloin voit aloittaa. Toimi nopeasti, sillä tulemme täyttämään paikat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä – aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. 

Lisätietoja työstä antaa: Henna Yrjänäinen, 050 440 0378, henna.yrjanainen@focuslink.fi

Hakuaika alkaa: 09.10.2020 15:00 – Hakuaika päättyy: 31.10.2020 15:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä