Domretor Oy on Kauhavalla toimiva moderni, asiakaslähtöinen ja menestyvä FSSC 22000-sertifioitu elintarviketeollisuusyritys. Yli 20-vuotisen menestyksen takana on ammattitaitoinen henkilöstö ja positiivinen kehittämismyönteinen ilmapiiri.

Asiakasyrityksellämme Domretorilla Kauhavalla on avoimena paikka Sinulle:

dynaaminen ja kehittymishaluinen PROSESSIVASTAAVA

Prosessivastaavan tehtävänä on valvoa tuotantolinjan tehokasta toimintaa ja osallistua tiimisi mukana tuotteiden valmistukseen.

Arvostamme aiempaa kokemusta elintarviketeollisuudesta ja myös aiempi kokemus tuotantokoneista ja -laitteista luetaan eduksi. Muistathan silti, että hyvällä motivaatiolla ja oppimishalulla voi kuitenkin paikata mahdollisia "puutteita" työkokemuksessa. Siispä, jos mielenkiintosi heräsi vaikkei kokemusta takataskussa valmiina olekaan, niin laitahan siltikin ehdottomasti hakemusta tulemaan! 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta tiimityötaitoja, itseohjautuvaa asennetta, joustavuutta, ratkaisukeskeistä toimintatapaa sekä normaalia fyysistä kuntoa. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa arkisin, mutta satunaiset viikonloppu- sekä yövuorot voivat olla mahdollisia. 

Prosessivastaavan tehtävä täytetään aluksi määräaikaisena, mutta on erittäin hyvä mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme tehtävän kiinnostavassa ja kasvavassa yrityksessä ja mukavassa työyhteisössä. Tehtävään opastetaan työpaikalla.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, täytä hakemus pikimmiten, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Muistahan lisätä myös palkkatoiveesi hakemukseen. 

Lisätiedot arkisin kello 14-15, Katariina Aho, puh 050 430 4544, katariina.aho@innolink.fi

Hakuaika alkaa: 02.11.2020 10:00 – Hakuaika päättyy: 30.11.2020 23:59

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä