Innolink on tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä – suomalainen konsulttiyhtiö, joka helpottaa ratkaisuillaan asiakkaidensa johtamisen arkea. Tiedolla johtamisen palvelumme kattavat konsultoinnin, analytiikan, tutkimukset sekä valmennukset. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin toimialojensa johtavat pörssiyritykset ja julkiset organisaatiot kuin myös mielenkiintoiset start-upit ja järjestöt. Toimimme kattavasti koko Suomessa. Kotimaan lisäksi tuotamme ja analysoimme asiakkaillemme tietoa vuosittain useista kymmenistä eri kansainvälisistä markkinoista. Tule mukaan!

Haemme nyt Helsingin toimistollemme osaavaa, aktiivista ja itseohjautuvaa tiimipelaajaa Projektikoordinaattorin tehtävään. Tehtävässäsi vastaat osaltasi avainasiakkuuksiemme koordinoinnista ja projektinhallinnollisista tehtävistä sekä projekteihin liittyvästä asiakasyhteydenpidosta.

Hakijoilta toivomme

  • kykyä oppia nopeasti uutta, löytää annetusta tiedosta sen ydin ja sopeutua toisinaan hektiseenkin ympäristöön ad hoc -tehtävineen
  • projektityössä ja koordinoinnissa tarvittavaa järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
  • halua toimia tiimi-/projektimaailmassa Innolinkin arvojen mukaisesti: yhdessä, rohkeasti ja ketterästi
  • kiinnostusta toimia ja viestiä asiakkaiden kanssa
  • hyvää valmiutta erilaisten ohjelmistojen käyttöön (erityisesti MS Powerpoint ja Excel)
  • sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tärkeää tietenkin myös on, että sovellut luontevasti osaksi Innolink-jengiämme! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen ja uralla etenemiseen. Mielenkiintoisen työn lisäksi saat ympärillesi mukavat ja rennot kollegat. Jos kiinnostuit, lähetäthän ansioluettelosi sekä lyhyehkön esittelyn itsestäsi viimeistään 9.8.2020. Liitäthän mukaan palkkatoivomuksesi ja työn mahdollisen aloitusajankohdan.

Tutustu meihin tarkemmin: www.innolink.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa 3.7.2020 klo 14.00-16.00 tai 5.8.2020 klo 8.30-10.00 välisinä soittoaikoina toimitusjohtaja Pekka Vuorela, p. +358 50 571 8804.

Hakuaika alkaa: 01.07.2020 14:00 – Hakuaika päättyy: 09.08.2020 23:30

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä